HerNews.gr
Social News

Βέφα Αλεξιάδου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο – Η φωτογραφία που ανήρτησε

Η Βέφα Αλεξιάδου βρίσκεται στο νοσοκομείο και την είδηση γνωστοποίησε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Η αγαπημένη μαγείρισσα ανήρτησε μια φωτογραφία της ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου χωρίς όμως να εξηγεί τον λόγο που νοσηλεύεται.

Όπως θα δείτε στην φωτογραφία, η Βέφα Αλεξιάδου φαίνεται εμφανώς καταβεβλημένη και ταλαιπωρημένη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο bovary.gr η Βέφα Αλεξιάδου είχε μιλήσει για την πίστη της στον Θεό αλλά και για τις μεγάλες απώλειες της ζωής της.

“Οχι η κουζίνα δεν με βοήθησε στις μεγάλες δυσκολίες της ζωής μου, στις απώλειες. Εκείνο που με βοήθησε να τις ξεπεράσω ήταν η πίστη μου στον Θεό. Το γράφω και στο βιβλίο μου αυτό.

Βέφα Αλεξιάδου - Η θρυλική τηλεμαγείρισσα και οι τραγωδίες της ζωής της |  in.grΣτην δύσκολη στιγμή σου, όταν πιστεύεις, όταν πραγματικά πιστεύεις και ομολογείς, το δείχνεις με την ζωή σου, είσαι ο ίδιος κερί αναμμένο –δεν ανάβεις ένα κερί στην εκκλησία. Δεν είναι η λαμπάδα που θ΄ανάψουμε, λαμπάδα αναμμένη πρέπει να΄ναι η ζωή μας.

 

Πιστεύω και ομολογώ, το δείχνω με την ζωή μου –βοηθάω, δεν λέω ψέματα, δεν κατηγορώ, δεν σκοτώνω, δεν θυμώνω, δεν μαλώνω. Πιστεύω ότι υπάρχει αιωνιότητα. Ξέρω ότι μπορώ και αντιμετωπίζω τα δύσκολα γιατί ο Θεός μου κρατάει το χέρι. Επομένως την βοήθειά μου την χρωστάω εκεί”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην Ύδρα με την οικογένεια της για το Πάσχα

Her News

H αιχμηρή ανάρτηση της Ελεονώρα Μελέτη: “Και κάπως έτσι κάνουμε με όλα τα σκουπίδια. Καλή συνέχεια!”

HerNewskl

O Light αποχαιρετά τον κολλητό του φίλο Mad Clip

Her News b