HerNews.gr
Social News

Άκης Πετρετζίκης: Ντύνεται γαμπρός ο σεφ

Με τα δεσμά του γάμου πρόκειται να ενωθεί ο Άκης Πετρετζίκης με την αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ!

Αν και στην αρχή, οι πληροφορίες ήθελαν τον Άκη Πετρετζίκη να παντρεύεται σύντομα την εκλεκτή της καρδιάς του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ 3 μήνες μετά την γέννηση του γιου του.

Πότε παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης

Όμως, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» , ο γάμος του Άκη Πετρετζίκη θα γίνει το πρωί της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου στις 11.30 το πρωί χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται το που θα γίνει το μυστήριο.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Ναταλί Κάκκαβα η οποία έδωσε τις πληροφορίες, πως ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του θα δώσουν στον γιο τους το όνομα Αχιλλέας καθώς θέλουν το όνομα να  έχει να έχει τα ίδια αρχικά με τον μπαμπά του Άκη, δηλαδή Α.Π.

Το πανέμορφο ζευγάρι, διατηρεί την προσωπική του ζωή μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γνωριμία του ζευγαριού, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά έγινε μέσω των social media και ο γιος τους, συμπλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την ευτυχία στη ζωή τους.

Πάντως, αυτή την περίοδο διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους και του έρωτα τους, αφού τον περασμένο Ιούλιο ήρθε στον κόσμο ο καρπός της αγάπης τους, ο γιος τους.
Η εκλεκτή της καρδιάς του διάσημου σεφ Άκη Πετρετζίκη, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μαγειρικής, καθώς η όμορφη Κωνσταντία, εργάζεται ως νοσοκόμα.
Το υπέροχο ζευγάρι, μένει στα Νότια Προάστια και σύντομα, θα γίνουν και επίσημα οικογένεια!

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συγκινητική ανάρτησή του για την γιορτή της Κατερίνας Γερονικολού

HerNews ka

Νίκος Βουρλιώτης: Θετικός στον κορωνοϊό

Her News

Δέσποινα Βανδή: «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η αγάπη» – Οι σέξι φωτογραφίες στο Instagram

Her News