HerNews.gr
BRIDE NEWS

Αυτοί είναι οι 3 πιο δημοφιλείς μήνες για να παντρευτείς

 Η επιλογή της σωστής ημερομηνίας είναι τόσο σημαντική, όσο ο γαμπρός. Εντάξει αστειεύομαι όμως σίγουρα είναι σημαντική.

Η κατάλληλη ημερομηνία για να παντρευτείτε είναι φυσικά το πιο σημαντικό βήμα στον προγραμματισμό του γάμου σας. Αν λοιπόν σου έκανε επιτέλους την πολυπόθητη πρόταση που τόσο περίμενες κι έχεις ήδη αγχωθεί με τις ετοιμασίες του γάμου, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε, επιλέγοντας έστω τον σωστό/ πιο δημοφιλή  μήνα για να παντρευτείς.

Μάιος
Στην θέση 3 θα συναντήσεις τον Μάιο, τον τελευταίο μήνα της άνοιξης. Η άνοιξη είναι μια ρομαντική περίοδος και τα ζευγάρια σίγουρα προτιμούν τα λουλούδια του Μαΐου από τα σκωτσέζικα ντους του Απριλίου! Ο Μάιος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μήνες γάμου (το 11% των ζευγαριών παντρεύονται τον Μάιο).

Σεπτέμβριος
Τα ζευγάρια λατρεύουν τους φθινοπωρινούς γάμους και ο Σεπτέμβριος βρίσκεται στην θέση 2 μάλλον για αυτό τον λόγο. Αποδεικνύεται ότι το 36% των ζευγαριών παντρεύονται το φθινόπωρο και ο Σεπτέμβριος είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής μήνας γάμου, με το 15% των ζευγαριών να παντρεύονται τότε.

Οκτώβριος
Και όμως!! Μπορεί να αρχίζει να πιάνει το κρύο και οι βροχές αλλά ο Οκτώβριος ήταν ο πιο δημοφιλής μήνας γάμου τα τελευταία χρόνια. Στην πραγματικότητα, τρεις από τις πιο δημοφιλείς ημερομηνίες γάμου το 2021, θεωρείται ότι πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο.

 

Νεότερα Άρθρα

Γάμος: Τα πιο δημοφιλή λουλούδια του 2023 – Πως να επιλέξετε τα σωστά

HerNews ka

5 εύκολα βήματα για να δημιουργήσετε τον προϋπολογισμό του γάμου σας

Her News

Πώς να κάνετε τα νυφικά νύχια σας να διαρκέσουν από τη μεγάλη μέρα μέχρι το τέλος του μήνα του μέλιτος

HerNews ka