HerNews.gr
BRIDE NEWS

Γάμος: Τα πιο δημοφιλή λουλούδια του 2023 – Πως να επιλέξετε τα σωστά

Τα λουλούδια του γάμου σας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της διακόσμησης τόσο για την τελετή όσο και για τη δεξίωση σας. Τα φρέσκα λουλούδια προσθέτουν χρώματα και υφή σε έναν χώρο και ολοκληρώνουν τη συνολική αισθητική του σχεδιασμού του χώρου σας, ενώ εμπνέουν προσωπικότητα στην πορεία — καθώς και η ανθοδέσμη θα επηρεάσει φυσικά τη νυφική ​​εμφάνιση.

Αλλά η ομορφιά των λουλουδιών γάμου είναι ότι υπάρχουν πολλά είδη, μεγέθη, σχήματα και χρώματα για να διαλέξετε. Μια πληθώρα επιλογών μπορεί να είναι χρήσιμη, αλλά μπορεί επίσης να είναι συντριπτική. 

Λοιπόν, από πού πρέπει να ξεκινήσετε; 

Συμβουλές για την επιλογή των τέλειων λουλουδιών γάμου

Όταν έρθει η ώρα να επιλέξετε τα λουλούδια του γάμου σας, η συμβουλή ενός ειδικού είναι ένα χρήσιμο μέρος για να ξεκινήσετε. Εμπιστευτείτε τον ανθοπώλη σας για να σας προτείνει λουλούδια στο χρωματικό σας συνδυασμό. Ο ανθοπώλης σας θα έχει επίσης τη γνώση του τι είναι διαθέσιμο εποχιακά και τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε τύπου λουλουδιών, ειδικά αν χρειάζεται πηγή νερού ενώ εκτίθεται ή όχι.

Συνολικά, η εύρεση της τέλειας εφαρμογής για λουλούδια γάμου εξαρτάται από τον καθορισμό του τι θα θέλατε να εμφανίζεται. Εάν υπάρχουν λουλούδια που έχουν νόημα για εσάς και τον σύντροφό σας, συνεργαστείτε με τον ανθοπώλη σας για να βρείτε τρόπους να τα ενσωματώσετε.

Τριαντάφυλλα

Τα τριαντάφυλλα είναι το απόλυτο κλασικό λουλούδι, ανεξάρτητα από την περίσταση. Αποπνέουν ρομαντισμό και διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, οπότε υπάρχει πραγματικά κάτι για κάθε στυλ γάμου. Τα τριαντάφυλλα είναι ένα από τα λίγα λουλούδια που μπορείς πάντα να έχεις στα χέρια σου. Τα περισσότερα από αυτά είναι εγκάρδια και τα πάνε καλά σε διάφορα κλίματα. Επίσης τα τριαντάφυλλα είναι υπέροχα για όλα τα μεγέθη συνθέσεων, από μπουκέτα μέχρι εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας.

Επιλέξτε από τα κλασικά τριαντάφυλλα σε χρώματα όπως κόκκινο, λευκό και ροζ. 

Παιώνιες

Οι παιώνιες είναι σίγουρα το πιο δημοφιλές ανοιξιάτικο λουλούδι γάμου . Αυτά τα μεγάλα άνθη είναι απίστευτα μοναδικά, με πέταλα με ευδιάκριτη υφή. Μπορούν να βρεθούν σε πολλές ποικιλίες και χρώματα, το καθένα με διαφορετική δομή πετάλου. Οι παιώνιες είναι ιδανικές για χώρους μεγαλύτερης κλίμακας ή για statement κομμάτια όπως ένα μπουκέτο με παιώνιες. Είναι αρκετά μεγάλα ώστε να μην χρειάζεστε τόσους πολλούς μίσχους για να γεμίσετε ένα κενό.

Κρίνα

Τα κρίνα είναι μια διαχρονική, χαριτωμένη άνθιση με εντυπωσιακά μεγάλα πέταλα. Μπορούν να βρεθούν σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, όπως λευκό, πορτοκαλί, κόκκινο, κίτρινο, ροζ και μοβ. Ανθίζουν το καλοκαίρι, οπότε η χρήση τους για έναν υπαίθριο καλοκαιρινό γάμο για να προσθέσετε μια πινελιά ρομαντισμού είναι η τέλεια εφαρμογή.

Επειδή είναι ένα μεγαλύτερο λουλούδι, τα κρίνα μπορούν σίγουρα να σταθούν μόνα τους ως ένα μπουκέτο με ένα στέλεχος. Μπορούν επίσης να ενσωματωθούν σε μεγαλύτερες, ποικίλες ανθοδέσμες με πολλές άλλες ανθίσεις.

Ορτανσίες

Μπορείτε να τα βρείτε σε μια ποικιλία χρωμάτων, όπως λευκό, ροζ, μπλε και μοβ. Οι ορτανσίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε εντυπωσιακά κεντρικά κομμάτια με ένα λουλούδι ή ένα ή δύο στελέχη μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα τολμηρό μπουκέτο. Επειδή είναι τόσο μεγάλα, σίγουρα δεν χρειάζεστε τόσα στελέχη.

Ηλίανθοι

Με τη φωτεινή, χαρούμενη κίτρινη απόχρωση και τα δισκέτα τους, δεν είναι περίεργο γιατί τα ηλιοτρόπια είναι μια δημοφιλής επιλογή λουλουδιών γάμου. Οι ηλίανθοι προσθέτουν ένα τολμηρό χρώμα και υφή σε κάθε σκηνικό. Μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα κεντρικό κομμάτι, να συνδυαστούν με άλλα μικρότερα λουλούδια ή μπορείτε να εμφανίσετε μεμονωμένα στελέχη μόνα τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γάμος: Πρωτότυπα δώρα για τους καλεσμένους

Her News

Βάπτιση: Το ιδανικό ντύσιμο για τη νονά!

Her News

Γάμος: Οι πιο δημοφιλείς μέρες για να παντρευτείς το 2023

Her News