HerNews.gr
BRIDE NEWS

Πώς να κάνετε τα νυφικά νύχια σας να διαρκέσουν από τη μεγάλη μέρα μέχρι το τέλος του μήνα του μέλιτος

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ του γάμου σας είναι βασικά συστατικά του νυφικού σας beauty look, αλλά τα χέρια σας θα είναι αναμφισβήτητα το πραγματικό κέντρο της προσοχής.

Σε τελική ανάλυση, η βέρα σας θα είναι στο αριστερό σας χέρι, οπότε όλοι θα θέλουν να πάρουν μια γεύση από το δαχτυλίδι σας. Επιπλέον, θα χρησιμοποιείτε τα χέρια σας σε όλη τη διάρκεια της γιορτής είτε για να μεταφέρετε την ανθοδέσμη σας, είτε για να χαιρετήσετε τους καλεσμένους σας είτε για να πιείτε το χαρακτηριστικό ποτό σας. 

Εφόσον πρόκειται να ξοδέψετε πολύ χρόνο και, ενδεχομένως, χρήματα για το χρώμα ή το σχέδιο των νυχιών σας, πιθανότατα ελπίζετε τα αποτελέσματα να διαρκέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο—και ιδανικά, μέχρι να τελειώσει ο μήνας του μέλιτος.

 Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να παρατείνετε τα αποτελέσματα. Για να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, ζητήσαμε από τους ειδικούς να μοιραστούν τις απαραίτητες συμβουλές τους για την παράταση της διάρκειας του μανικιούρ σας. Τα χέρια μιας νύφης σταυρωμένα, επιδεικνύοντας το λαμπερό λευκό μανικιούρ της και το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων

Φτιάξτε τα νύχια σας την κατάλληλη στιγμή

Για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα, το πρώτο βήμα περιλαμβάνει την επιλογή του κατάλληλου χρόνου για να φτιάξετε τα νύχια σας. Για επαγγελματικές υπηρεσίες, ιδιαίτερα μανικιούρ με gel, καλό θα ήταν να κλείσετε ένα ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί δύο έως τρεις ημέρες πριν από το γάμο σας για να βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας φαίνονται όσο το δυνατόν πιο γυαλισμένα.

Κάντε την επιλογή με τη μεγαλύτερη διάρκεια

Το μανικιούρ με gel είναι η καλύτερη επιλογή για τις νύφες, επειδή αυτός ο τύπος έχει σχεδιαστεί για να προάγει μακροχρόνια αποτελέσματα. Δεδομένου ότι κάθε στρώση βερνικιού σκληραίνει με φως UV ή LED , τα νύχια με τζελ παραμένουν ανέπαφα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Τα μανικιούρ με τζελ παραμένουν επίσης λαμπερά για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, ένα επιπλέον μπόνους αν κατευθυνθείτε στην παραλία για το μήνα του μέλιτος.

Επιλέξτε μια εμφάνιση με χαμηλή συντήρηση

Αν και το λευκό είναι το βασικό χρώμα του γάμου, η απόχρωση μπορεί να λερωθεί πολύ πιο εύκολα από μια άλλη συμπαγή απόχρωση, είτε κλίνετε προς το γαλλικό είτε μια ολόλευκη εμφάνιση. Αντίθετα, οι τεχνίτριες  προτείνουν έναν καθαρό ροζ τόνο , ο οποίος θα εξακολουθεί να συμπληρώνει το νυφικό σας χωρίς να χρειάζεται πολλή συντήρηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά. Ομοίως, τα μυτερά σχήματα νυχιών είναι πιο ευαίσθητα στο σπάσιμο από άλλα σχήματα. Για νύχια που διαρκούν και απαιτούν τη λιγότερη συντήρηση, ενδείκνυνται εκείνα με τις στρογγυλεμένες άκρες.

Ενυδατώστε τα πετσάκια σας

Το κλείδωμα της υγρασίας στη βάση των νυχιών σας θα δημιουργήσει μια αισθητά πιο γυαλιστερή εμφάνιση. Επίσης θα ενισχύσει τα νύχια σας και θα κάνει την περιοχή να δείχνει περιποιημένη.

Προστατέψτε τα νύχια σας στο σπίτι

Πριν από τη μεγάλη σας μέρα, είναι σημαντικό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα νύχια σας, ανεξάρτητα από το είδος του μανικιούρ που κάνετε, αλλά κυρίως ένα απλό. Και αν πλένετε τα πιάτα ή σκουπίζετε τις επιφάνειες γύρω από το σπίτι σας με χημικά, να φοράτε γάντια ως προστασία. Εάν πρέπει να ανοίξετε ένα κουτάκι αναψυκτικού, μια συσκευασία ή ένα γράμμα, μην χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας γιατί μπορεί να καταστρέψει την περιποιημένη εμφάνιση σας. Αντίθετα, ζητήστε από έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας να σας παράσχει βοήθεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κλασσικό μπλε: Πώς να το βάλετε στον γάμο σας

Her News

Το 2021 είναι η χρονιά των Γάμων!

Her News

Μονόπετρα: Πως να επιλέξεις το ιδανικό

Her News