HerNews.gr
Social News

Η Ζωή Δημητράκου έγινε μανούλα – Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Μανούλα έγινε η τηλεπαρουσιάστρια και γυμνάστρια, Ζωή Δημητράκου. Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, που θα πάρει το όνομα Λεωνίδας, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα απο ανάρτηση της στο Instagram.

Η Ζωή Δημητράκου αποκάλυψε στους followers της το ευχάριστο γεγονός, ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τα πατουσάκια του μωρού της.

Η Ζωή Δημητράκου, είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Θανάση Πολυχρονόπουλο και σήμερα μάθαμε τα ευχάριστα της γέννησης του γιού τους!

Ο γάμος της πρώην διεθνούς μπασκετμπολίστριας και παρουσιάστριας της εκπομπής «Γυμναστική από σπίτι» του MEGA, με τον πανίσχυρο επιχειρηματία, έγινε μάλιστα από τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος, είναι αντιπρόεδρος Διεθνούς Ανάπτυξης της εταιρείας Polyeco SA, που συγκαταλέγεται στις δέκα κορυφαίες ελληνικές εταιρίες.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, η Ζωή Δημητράκου είχε μιλήσει για τον γάμο με τον άντρα της ζωής της:

«Ήταν μετά το J2US, είχαμε πει ότι εκείνη την ημερομηνία θα παντρευτούμε δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα. Το να συνδεθούν δύο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό είναι μεταξύ των συζύγων, είναι σημαντική ημέρα για αυτούς τους δύο. Πήραμε φωτογραφίες με τα κινητά μας, δεν είχαμε φωτογράφο και είχαμε καλεσμένους 3-4 άτομα, ενώ κάναμε πολιτικό γάμο.
Δεν μου αρέσει αυτή η στιγμή να την δώσω στους άλλους θέλω να μείνει σε μένα και τον σύντροφο μου. Οι γονείς μου δεν ήρθαν ήταν στην Θεσσαλονίκη ήταν με face time. Οι γονείς μου δεν μπορούν να έχουν παράπονο παντρεύτηκαν οι δύο τους στην Γερμανία, με ένα ζευγάρι που τους πάντρεψε».

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Κοκλώνης: Το απολαυστικό βίντεο λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US

HerNews ka

Αναστασία: Σε billboard της Times Square στη Νέα Υόρκη

Her News b

Νάντια Μπουλέ: Η τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της

HerNewskl