HerNews.gr
Social News

Instagram: Πως να αυξήσω τους followers στο Brand μου!

Το Instagram ξεπέρασε γρήγορα την πρώτη εντύπωση ως διασκεδαστική εφαρμογή για παιδιά και έχει γίνει ένα σοβαρό εργαλείο μάρκετινγκ περιεχομένου, δικτύωσης και δημιουργίας κοινού για άτομα και Brands. 

Η ανάρτηση μιας φωτογραφίας χαμηλής ποιότητας δεν θα σε βοηθήσει στο Instagram.  Για αυτό προσέχουμε πολύ την ποιότητα των post μας. 

Για κάθε post, χρησιμοποιήστε ένα μείγμα σχετικών hashtag,  για να κάνουμε πιο δημοφιλείς της δημοσιεύσεις μας. 

Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, αλλά δεν μπορείτε να παραλείψετε τις λέξεις εντελώς. Το National Geographic είναι φανταστικό στη χρήση της αφήγησης παράλληλα με τις φωτογραφίες Instagram για να δημιουργήσει δέσμευση και sharing. Να γράφετε έξυπνα caption και περιγραφές. 

Το να κάνεις follow κάποιους λογαριασμούς και μόλις σε κάνουν και εκείνοι, να τους κάνεις unfollow είναι μια γνωστή τεχνική που την εντοπίζει ο αλγόριθμος του instagram και θα τιμωρήσει το account σου.

Στην πραγματικότητα δεν σου προσφέρει και τίποτα πέρα από μερικούς αδιάφορους followers που δεν χρειάζεσαι. 

Τέλος, το Instagram, όπως και άλλα κοινωνικά δίκτυα, είναι μια συζήτηση, όχι μια πλατφόρμα μετάδοσης.Εάν δεν το κάνετε μέχρι σήμερα είναι καιρός να ξεκινήσετε. Προσκαλέστε τους οπαδούς σας/followers να προχωρήσουν σε μια σειρά κινήσεων ή μια συγκεκριμένη από το post που ανεβάζετε και δημιουργήστε μια συζήτηση γύρω από αυτό. 

Νεότερα Άρθρα

Met Gala 2022: H εμφάνιση της Naomi Campbell και το κόσμημα που κόστιζε 6,6 εκατομμυρία δολάρια

HerNewskl

Σάκης Ρουβάς: Ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με μοντέλο για τα γυρίσματα του νέου του video clip!

HerNews ka

Δημήτρης Σταρόβας: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν έχει αλλάξει κάτι…»

Her News b