HerNews.gr
CELEBRITIES

Τάσος Ξιάρχο για Κόννυ: “Λυπάμαι, αυτό λέγεται κακός άνθρωπος”.

Τάσος Ξιάρχο-hernews

O Tάσος Ξιάρχο είναι από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει κυρίως το κοινό του instagram.

Ο κύριος λόγος ήταν οι δηλώσεις που έκανε δημοσίως και λόγω των πυρκαγιών που είχαν ξεσπάσει, αλλά και κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Λόγω αυτού, το instagram απενεργοποίησε τον λογαριασμό του. Έτσι,  ο ίδιος αναγκάστηκε να δημιουργήσει νέο λογαριασμό.

Τάσος Ξιάρχο-hernews

Ωστόσο, ο γνωστός χορογράφος-χορευτής εξακολούθησε να προκαλεί με τις δηλώσεις του. Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος έκανε αρνητικά σχόλια για το ρούχο μίας κοπέλας και τα κιλά της. Αυτό εκνεύρισε ακόμη και τους φίλους του, όπως είναι η Κόννυ Μεταξά. 

Ο Τάσος Ξιάρχο και η Κόννυ Μεταξά

Ο Ξιάρχο θέλησε να αναφερθεί για ακόμη μια φορά στη σχέση που έχει πλέον με την Κόννυ στις τηλεοπτικές κάμερες, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα των fan τους σχετικά με μια ενδεχόμενη επανασύνδεση. Μάλιστα, ο Τάσος Ξιάρχο είπε χαρακτηριστικά πως:

Βρεθήκαμε, δεν τα βρήκαμε και το αφήσαμε εκεί πέρα. Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος, αφού δεν είναι η ίδια τότε δεν οφείλω να είμαι εγώ. Καμία σχέση με αγάπη, είναι πάρα πολύ κακό κι έτσι φαίνεται το ποιόν του ανθρώπου. Και το πώς περιμένει κάποιος να πέσεις κάτω για να ανέβεις εσύ. Η ζήλεια και γενικά η μνησικακία και να περιμένεις κάτι άλλο να χαθεί για να λάμψεις, τότε λυπάμαι, αυτό λέγεται κακός άνθρωπος”.

Πιο συγκεκριμένα η Κόννυ είχε αναφέρει πως: 

“Θα πω την αλήθεια. Είναι ένα προσωπικό θέμα και δε χρειάζεται να ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει γίνει με μένα και τον Τάσο. Ο Τάσος ανέβασε πριν έναν χρόνο μόνος του ότι δεν ξανασυνεργάζεται μαζί μου. Εγώ όπως ξέρετε δε λέω τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Πολύ λίγα πράγματα. Θεωρώ ότι δεν είναι δουλειά του κόσμου. Είναι κάτι προσωπικό. Μπορεί σήμερα να μιλάμε και αύριο να μη μιλάμε. Κάθε φορά που μιλάμε ή δεν μιλάμε θα πρέπει να ενημερώνουμε όλον τον κόσμο;” 

Τάσος Ξιάρχο-hernews

Νεότερα Άρθρα

Κάμερον Ντίαζ: «Θέλω να φτάσω τα 110 για να δω το παιδί μου να μεγαλώνει»

Her News

Josephine: “Ο κορονοϊός βρήκε και εμένα. Ευτυχώς έχω τριπλά εμβολιαστεί”

HerNewskl

Νίκος Οικονομόπουλος μετά το εξιτήριο: Είχα συντροφιά την Πίστη μου

Her News