HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το «Ράδιο Αρβύλα» – Κατηγορείται για «revenge porn»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνεται από το «Ράδιο Αρβύλα» , όπως ανακοίνωσε στις 20:00 ο Αντώνης Κανάκης, μετά απο τις αποκαλύψεις πως είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της.

Στην έναρξη της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης είπε:

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα… Τα έχουμε χαμένα. Είμαι σε σύγχυση και ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι από εδώ και πέρα στο Ράδιο Αρβύλα. Σήμερα τηλεφώνησα στον Κωστάκη για να του υπενθυμίσω κάποια πράγματα κι εκείνος φαινόταν σαν κάτι σοβαρό να είχε συμβεί και δεν ήθελε να μου το πει… Υπήρχε στα social media ένα δημοσίευμα στο οποίο ο Στάθης ο Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι που δεν… Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα. Κάτι που σαν άνθρωποι και σαν εκπομπή τα μισούμε και τα πολεμάμε τόσα χρόνια».

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης, επικοινώνησε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, του εξέφρασε τον θυμό του και του ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης τόνισε ότι ο συνεργάτης του, του απέκρυψε το γεγονός ότι είχε οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση και εξέφρασε την θλίψη του γι’ αυτό που πέρασε και περνάει η κοπέλα.

Τον λόγο πήραν στη συνέχεια και οι Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, επαναλαμβάνοντας ότι δεν γνώριζαν τίποτα και αντέδρασαν άμεσα, μόλις πληροφορήθηκαν την καταγγελία και την υπόθεση. Εξέφρασαν επίσης τη συμπαράστασή τους στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για «revenge porn».

Υπήρξε καταγγελία στα social media, σύμφωνα με την οποία ο Στάθης Παναγιώτοπουλος έχει κατηγορηθεί από πρώην σύντροφό του πως κυκλοφόρησε σε σελίδες πορνογραφικού υλικού γυμνές φωτογραφίες της χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της!

Ανακοίνωση έβγαλε και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 μετά την τροπή με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο,  στην οποία αναφέρει:

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την καταγγελία την γνωστοποίησε ο Ηλίας Γκιώνης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. 

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οργή για την υπόθεση της 12χρονης – «Είμαι μάνα και δεν αντέχω»

Her News

Κάτια Ταραμπάνκο: “Δεν ισχύει αυτό με το ποσό. Αυτό θα ήθελα να πω. Πολλοί λένε και μιλάνε”

HerNewskl

Κρατερός Κατσούλης: Η απάντηση του σε ερώτηση για τον θάνατο της μητέρας της Κατερίνας Καραβάτου

Her News b