HerNews.gr
Μόδα

Γιατί αγαπάμε τα ψηλοτάκουνα!

Γιατί αγαπάμε τα ψηλοτάκουνα!

Είτε είσαι ψηλή είτε είσαι λίγο πιο κοντούλα, σίγουρα αγαπάς τα ψηλοτάκουνα. Και γιατί να μην τα αγαπάς αφού κάνουν την εμφάνιση μας ακαταμάχητη;

Όταν αναφερόμαστε σε ψηλοτάκουνα παπούτσια εννοούμε τα παπούτσια που έχουν εύρος τακουνιού από 10 πόντους και πάνω. Οποιοδήποτε παπούτσι είτε είναι mule,πλατφόρμα, μπότα, θεωρείται ψηλοτάκουνο αν ξεπερνάει τους 10 πόντους.

Γιατί όμως τα αγαπάμε τόσο πολύ;

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια αρχικά συμπληρώνουν τέλεια μια εμφάνιση. Κάνουν τα πόδια μας να φαίνονται πιο ψηλά, την σιλουέτα μας πιο λεπτή, και το ανάστημα μας καλύτερο.

Εκτός όμως από αυτά που μας προσφέρουν στην εμφάνιση μας, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια μας κάνουν να νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μπορεί να χρειάζεται καιρό για να συνηθίσουμε να τα περπατάμε , ειδικά αυτά με το πολύ ψηλό τακούνι, αλλά όταν τα καταφέρουμε, νιώθουμε τρομερή δύναμη όταν τα φοράμε και περπατάμε στον δρόμο. Ακόμα και όταν μπαίνουμε σε ένα μαγαζί , σίγουρα κάνουμε μεγαλύτερη εντύπωση φορώντας ένα ωραίο ζευγάρι ψηλά τακούνια. Είτε είναι μαύρα, είτε χρωματιστά όλοι κοιτάνε τα πόδια μας όταν τα φοράμε.

Και δεν είμαστε μόνο οι γυναίκες που τα λατρεύουμε. Είναι και ο κρυφός πόθος των αντρών. Μην νομίζετε όμως ότι ο λόγος είναι το πόσο μακριά είναι τα πόδια μας όταν τα φοράμε. Οι άντρες λατρεύουν να βλέπουν να φοράμε εμείς ψηλοτάκουνα παπούτσια γιατί το παπούτσι αυτό από μόνο του είναι αθεράπευτα sexy. Στους μόνους που δεν αρέσουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι σε αυτούς που αν τα φοράμε όταν κυκλοφορούμε μαζί τους.. τους περνάμε στο ύψος. Μα και τι να κάνουμε ; Τα τακούνια είναι το πιο δυναμικό αξεσουάρ που μπορεί μια γυναίκα να βάλει.. μετά από το χαμόγελο της.

Να φοράτε τα ψηλοτάκουνα σας χωρίς να κάνετε δεύτερη σκέψη για αυτά. Είτε είναι πρωί, είτε βράδυ, είτε είναι απλά κλασσικά, είτε ιδιαίτερα με χρώμα. Αν ο συνδυασμός είναι σωστός και αν εσείς νιώθετε τέλεια φορώντας τα τότε δεν έχετε τι άλλο να σκεφτείτε.
Και αν πονάνε και λίγο.. τι πειράζει
; Τα αγαπάμε, και όπως λέει και ο λαός «Μπρος στα κάλλη , τί είναι ο πόνος;»

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Έκανε το δερμάτινο κολάν το νέο next big thing!

HerNewskl

Halle Bailey: Το εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα του “Little Mermaid” – Έμοιαζε με πραγματική γοργόνα!

HerNews ka

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε με τον πιο chic τρόπο το animal print παντελόνι

HerNewskl