HerNews.gr
Social News

2022 ευχές από την ομάδα του Hernews – H νέα χρονιά φέρνει καλές ειδήσεις και μεγάλα δώρα απο εμάς!

Οι πρώτες μας γιορτές στο Hernews.gr ! Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με χαμόγελο, αισιοδοξία, διάθεση για δημιουργία και νέες ιδέες. Σύντομα κλείνουμε έναν χρόνο στον αέρα του διαδικτύου και είμαστε τρισευτυχισμένες για την στήριξη και την αγάπη που μας δίνετε καθημερινά!

Μεταφέροντας σας τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, τις πιο in προτάσεις μόδας και ομορφιάς, τα νέα των Celebrities, ότι αφορά τη γυναίκα και το παιδί. Γράφοντας γα σχέσεις, ψθχολογία, έρωτες και σεξ. Ενημερώνοντας σας για τις αστρολογικές προβλέψεις φυσικά! Και πολλά ακόμα, για εσάς! Τις γυναίκες του 2022!

Στο Instagram του Hernews θα βρείτε τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς!

Μπείτε ΕΔΩ! και πάρτε μέρος στους μεγάλους διαγωνισμούς μας! Η ομάδα μας θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά να σας ενημερώνει για ότι σας ενδιαφέρει, μην ξεχνάτε πως η έμπνευση μας προκύπτει απο τις δικές σας εμπειρίες.. Και απο τις δικές μας βεβαίως, αφού.. Πρώτα ζούμε, μετά γράφουμε..

Ευχές απο το HerNews team:

Το 2022 να είναι η χρονιά που θα κάνει τα πιο μεγάλα όνειρα μας πραγματικότητα! Που τα χαμόγελα θα λάμψουν, οι μάσκες θα πέσουν και η αγάπη θα κυριαρχήσει! Να μας χαρίσει όμορφες στιγμές, έρωτες, ταξίδια, επιτυχίες και καλές ειδήσεις! Καλή Χρονιά σε εσάς και τις οικογένειες σας!
Μπάγια Αντωνοπούλου -Ceo HerNews

Καλή χρονιά σε όλους! Το 2022 να έχει όμορφες στιγμές, γεμάτες με υγεία, ευτυχία, χαρά, ξενύχτι, ταξίδια και ο,τι άλλο επιθυμούμε! Αν δεν θέλει να μην μας φέρει κάτι ο νέος χρόνος, αλλά να μην μας πάρει τίποτα. Να διαβάζουμε καλές ειδήσεις και όλα να είναι ροζ σαν το HerNews.gr!
Βιβή Μπουγιούρα, δημοσιογράφος – Aρχισυντάκτρια HerNews

Καλη χρονια σε ολους με υγεια! Το 2022 να ειναι ένας χρόνος που θα φέρει αέρα ανανεωσης, θα αφησει πίσω ολες τις δύσκολες στιγμές του 2021 και θα μας χαρίσει κάθε μερα νέες εμπειριες με υγεια και πολλη αγάπη. Ας είναι οι 365 σελίδες του και μια νέα, ευχάριστη ανάγνωση!
Κωνσταντίνα Ροϊδοπούλου – Δημοσιογράφος / Αρθρογράφος HerNews, Yoga Teacher

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, χαμόγελα, αγάπη και πολύ ροζ χρώμα. Χρωματίστε τις 365 σελίδες του νέου βιβλίου με 2022 ευχές και ελάτε να πάρουμε πίσω τις αγκαλιές που μας έλειψαν. Προσέχουμε για να έχουμε! Καλή χρονιά!
Ολίνα Τσαουσέλου – Δημοσιογράφος

Εύχομαι το 2022 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία,αγάπη, και επιτυχίες.
Ας μπορέσουμε αυτή την χρονιά να μοιράσουμε αγκαλιές και φιλιά, και να ζήσουμε τις πιο όμορφες στιγμές μας μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους . Εύχομαι κάθε όνειρο  να γίνει πραγματικότητα, και ο,τι επιθυμούμε να μας δωθεί απλόχερα.
Χριστίνα Φωντή – Δημοσιογράφος

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Δημιουργικά και με υγεία! Να αγαπάτε και να σας αγαπούν! Εύχομαι μέρες φωτεινές, γεμάτες  δύναμη. Όλα θα περάσουν, αλλά χρειάζεται υπομονή και πίστη. Μην το βάζετε κάτω, εμπιστευτείτε τον προορισμό σας. Είστε ένα χρόνο πιο κοντά στα όνειρά σας. Μην το ξεχνάτε.
Κλεοπάτρα Μπράιτ – Δημοσιογράφος- Marketeer

Εύχομαι από την νέα χρόνια να την ζήσουμε, να ρισκάρουμε, να αγαπήσουμε, να γελάσουμε, να χορέψουμε, να συγκινηθούμε, να ζήσουμε! Χρόνια πολλά
Κελυ Βρανακη Δημοσιογράφος, Social media Manager

Εύχομαι ολόψυχα το 2022 να είναι γεμάτο χαμόγελα ευτυχία και να μπορέσουμε να βγούμε απ´ όλα μας τα αδιέξοδα,έχοντας δίπλα μας ανθρώπους της καρδιάς μας.
Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Καλή Χρονιά HerNews Girls!!!

Νεότερα Άρθρα

Επιστρέφει στη σκηνή η ωραία Ελένη – Η Φουρέιρα είναι έτοιμη να τραγουδήσει ξανά μπροστά στο κοινό της

HerNews ka

Εύη Βατίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το περιστατικό στη Γλυφάδα – «Αφήσατε υπονοούμενα στο ευρύ κοινό για το άτομό μου»

HerNews ka

Κάτια Ταραμπάνκο: Είναι Φουλ ερωτευμένη με τον Τεό της

Her News