HerNews.gr
Σχέσεις

Επιστροφή στον πρώην: οι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν τα ξαναβρείς με τον πρώην σου

Έχεις χωρίσει, αλλά βρίσκεσαι στο σημείο που σκέφτεσαι να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου ; Στο μυαλό σου έχουν μπει όλα εκείνα τα αποφθέγματα που μιλάνε για το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι απολύτως λογικό.

Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Πολλές είναι και οι φορές που σκέφτεσαι ότι ίσως να ήταν μια βιαστική απόφαση πάνω σε στεναχώρια ή νεύρα. Ποιοι είμαστε εμείς για να σε αδικήσουμε σε αυτό; Ειδικά αν έχει μεσολαβήσει ένα μικρό χρονικό διάστημα από τον χωρισμό, θα παίζει ρόλο και το γεγονός ότι δεν έχει αποβάλλει κάποια συναισθήματα, ότι σίγουρα δεν έχεις ξεπεράσει τον μέχρι τώρα σύντροφό σου.

Πριν πάρεις όμως την οριστική απόφαση ότι θέλεις να ξαναγυρίσεις στην παλιά σου σχέση θα πρέπει να σκεφτείς καλά , και να ρωτήσεις τις παρακάτω ερωτήσεις στον ίδιο σου τον εαυτό.

1. Εγώ θέλω, εκείνος ;

Άπειρες φορές σκεφτόμαστε χωρίς να συμπεριλάβουμε στην σκέψη μας και τα θέλω του άλλου ατόμου. Εσύ σκέφτηκες ότι θες να γυρίσεις σε εκείνο, με εκείνον όμως τι γίνεται ; Πρέπει να σιγουρευτείς ότι και εκείνος βρίσκεται στην ίδια σελίδα με εσένα.

2. Γιατί πραγματικά χωρίσαμε;

Πρέπει οπωσδήποτε να συλλογιστείς για ποιον ακριβώς λόγο χωρίσατε. Αν ο λόγος τελικά είναι κάτι που μπορεί με θέληση να ξεπεραστεί , τότε είσαι «ελεύθερη» να κάνεις το βήμα της επανασύνδεσης. Αν όμως βρεις τον πραγματικό λόγο, και είναι κάτι που ίσως να μην συγχωρείται, ή κάτι το οποίο κάνει κακό σε εσένα και στην ψυχολογία σου, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσεις, και να μείνεις στην απόφαση του χωρισμού.

3. Γιατί θέλω να γυρίσω σε αυτόν τον άνθρωπο;

Ένα βασικό ερώτημα είναι ο λόγος που θες να γυρίσεις σε μια σχέση που έχει τελειώσει. Αν είναι τα έντονα συναισθήματα σου, τότε ναι, διεκδίκησε αυτό που θέλεις. Αν όμως είναι θέμα συνήθειας, ή ενναλακτικής επιλογής, τότε καλύτερα να μείνεις μόνη για να δουλέψεις με τον εαυτό σου.

Νεότερα Άρθρα

Relationship status: Εσύ τι είδους σχέση έχεις;

Her News

4 λόγοι για να μην δώσεις δεύτερη ευκαιρία στον πρώην σου

Her News b

Γιατί ξενέρωσες στη σχέση σου;

Her News