HerNews.gr
Σχέσεις

4 λόγοι για να μην δώσεις δεύτερη ευκαιρία στον πρώην σου

Στη ζωή, όλοι κάνουμε λάθη. Πρέπει επίσης να μάθουμε από τα λάθη μας και να φροντίσουμε να μην τα επαναλαμβάνουμε συνέχεια. Το να επιστρέφεις σε κάποιον πρώην που σε έχει επανειλημμένα “κακοποιήσει”, πληγώσει ή δεν σε σέβεται ξανά και ξανά είναι λάθος. 

Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν πρέπει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε έναν πρώην:

Δεν προσπάθησε καν

Αν αποφασίσετε ότι είναι λυπημένος  επειδή δεν είστε πια μαζί και δεν έχει άλλες επιλογές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε άλλη μια φορά στη σχέση σας. Στην πραγματικότητα, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να διορθώσει τα λάθη που οδήγησαν στον χωρισμό σας και έτσι με το να ξανασυναντήσετε μαζί του, στέλνετε το μήνυμα ότι είστε πρόθυμοι να γίνετε “χαλάκι της πόρτας” και να ανέχεστε οτιδήποτε. 

Ghosting χωρισμός

Οι άνθρωποι που κάνουν ghosting είναι δειλοί. Δεν ήταν αρκετά άντρας για να σας πει ποιο ήταν το πρόβλημα, οπότε απλώς εξαφανίστηκε γιατί ήταν μια εύκολη διέξοδος. Αν επιστρέψει, μη διστάσετε να τον ακούσετε γιατί ίσως έχει μια νόμιμη εξήγηση, αλλά μην επιστρέψετε σε αυτόν. Η πόρτα έχει κλείσει. Είναι ήδη στο παρελθόν.

Δεν θα είσαι ποτέ σίγουρη

Εάν σας απάτησε, σας είπε ψέματα ή με άλλο τρόπο σας εγκατέλειψε στη σχέση σας την πρώτη φορά, δεν θα νιώσετε ποτέ άνετα και αρκετά σίγουροι μαζί του ώστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη σχέση. Θα είστε σε μια διαρκή κατάσταση άγχους και θα αναρωτιέστε αν θα συμβεί το ίδιο πράγμα ξανά. Κανείς δεν χρειάζεται να ζει έτσι.

Υπήρξε άλλη

Αν έβρισκε κάποιον άλλο ενώ ήσασταν ακόμη μαζί, τότε είχε ξεκάθαρα ένα περιπλανώμενο μάτι και δεν έστρεφε όλη την προσοχή του σε εσάς. Είναι φυσιολογικό για τους άντρες να πιστεύουν ότι μια άλλη γυναίκα είναι ελκυστική, αλλά αν ένιωθε αρκετά έντονα για να κυνηγήσει κάποια άλλη, τότε δεν είναι αυτός. Αυτό είναι ένα από τα πιο προφανή σημάδια ότι δεν του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πως να ξεπεράσεις τον πρώην σου

Her News

Τι να κάνεις αν η φίλη σου απατάει τον σύντροφό της

Her News b

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις αν τον “πιάσεις” να μιλάει με άλλες

HerNewskl