HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Η ανθρωποφαγία δεν υπάρχει μόνο στις εκπομπές, υπάρχει πολύ στο Facebook”

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-hernews

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλη της ύλης.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής “the 2night show” . Αναφερόμενη σε όσα συμβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκείνη δήλωσε πως:

Κοίταξε να δεις η ανθρωποφαγία δεν υπάρχει μόνο στις εκπομπές, υπάρχει πολύ στο Facebook. Εγώ ας πούμε σταμάτησα να μπαίνω γιαυτο τον λόγο. Και στο Instagram υπάρχει, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια εικόνα. Στο Facebook μπαίνεις και σε πιάνει η ψυχή σου“.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-hernews

Στη συνέχεια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για ένα θέμα υγείας που ήρθε αντιμέτωπη. Έτσι, εξομολογήθηκε ότι:
Κάποια στιγμή έκανα πλύση με φυσιολογικό ορό στην μύτη, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι και δημιούργησα ένα τραύμα, έσπασα μια μεμβράνη στο τύμπανο. Η υπερακουσία κι ότι έχει να κάνει με το αυτί είναι μια πολύ ευαίσθητη περίπτωση. Είναι πολύ εσωτερικό, χάνεις την ισορροπία σου και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά.
Είναι μια ευαισθησία στους ήχους. Μπορεί κάποιος να κουνούσε το χαρτί και να πεταγόμουν και πέρα από αυτό άκουγα την φωνή μου μέσα εκατό φορές πάνω. Ζορίστηκα και βασανίστηκα πολύ, με είχε πάρει αρκετά από κάτω. Κάποια στιγμή είπα θα ζήσω με αυτό και θα το δω αλλιώς. Από εκείνη την ημέρα άρχισα να καλυτερεύω. Δεν είναι μαγικό, είναι επειδή άλλαξα αντιμετώπιση και το αγάπησα“.

Κλείνοντας, η ίδια θέλησε να παραδεχθεί πως της λείπει αρκετά η τηλεόραση, ενώ τόνισε πως:

Μου λείπει η καλή τηλεόραση ναι. Μου λείπει μια ωραία συνθήκη που έχει χαρά, που περνάμε ωραία. Μου λείπει το booth, παρά πολύ. Θεωρώ ότι ήταν μια ωραία στιγμή της τηλεόρασης και πολλές εκπομπές έχουν κοπεί, αλλά νομίζω ότι θα με ρωτάνε για πολλά χρόνια γιατί κόπηκε αυτή η εκπομπή. Θα το ξαναεκανα αύριο το πρωί, μου άρεσε παρά πολύ“”.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-hernews

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Στικούδη: “Ακούγονται κάποια πράγματα. Τίποτα σίγουρο και ανακοινώσιμο”

HerNewskl

Ράνια Τζίμα: Όλα όσα λέει για την κόρη της, το δελτίο του MEGA και αν θα πολιτευόταν

Her News b

Survivor spoiler: Άγριος καβγάς Αλέξη Παππά – Ηλία Μπόγδανου

Her News b