HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Το House of Fame, η Μαριάννα και ο Παντελής Παντελίδης

O Στέφανος Πιτσίνιαγκας βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Ο λόγος είναι η μεγάλη επιτυχία που έκανε το νέο και πρώτο του κομμάτι “Δυνατά (Tα Tα Tα)”. Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη.  Φυσικά, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στη συμμετοχή του στο House of Fame.  

Στέφανος Πιτσίνιαγκας -hernews

Aρχικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας θέλησε να τονίσει πως:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μάριος Ψιμόπουλος μου έδωσε αυτό το τραγούδι, από την πρώτη στιγμή που το άκουσα ήθελα να το πω. Η πρώτη μου δουλειά ήταν delivery, πήγαινα με ένα ποδήλατο ψάρια στις ταβέρνες. Έχω δουλέψει και σε καφετέρια. Από μικρό παιδί ήξερα πως θέλω να γίνω τραγουδιστής. Δεν ήξερε κάνεις πως θα πάω στο House of fame και οι φίλοι μου τότε μου δάνεισαν λεφτά για να ανέβω στην Αθήνα. Η μάνα μου έκλαιγε τότε και ο πατέρας μου το μόνο που μου είπε είναι “πρόσεξε μη με ρεζιλέψεις”.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, μίλησε για την προσωπική του ζωή, καθώς ανέφερε πως “η Μαριάννα ήταν η πρώτη σχέση που έκανα. Αλλά η καθημερινότητά μας στη ζωή εκτός παιχνιδιού δεν ήταν στον ίδιο δρόμο”.

Στέφανος Πιτσίνιαγκας -hernews

Κλείνοντας, ο Στέφανος δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στην οικογένεια του, για την οποία και είπε:

“Το επίθετό μου συνδέεται με τον παππού μου. Εκείνος έλεγε ότι θα γίνω τραγουδιστής όταν ήμουν μικρός. Η γιαγιά μου έγραφε στίχους. Μου αρέσει πολύ ο Πάνος Κιάμος, δουλεύουμε και μαζί στο Posidonio. Θαυμάζω τον Νίνο και ο Παντελίδης ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω να τραγουδάω”.

Νεότερα Άρθρα

«Ντόλτσε Βίτα»: Η Κατιάνα Μπαλανίκα αφηγείται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς

Her News

Άννα Κανδύλη: Οι δικαστικές υποθέσεις που την έχουν συγκλονίσει – H απόφαση να μην κάνει παιδί

Her News

Λουκία Παπαδάκη: «Τα ζόρια χτίζουν χαρακτήρα – Στις σκοτεινές μέρες θα πρέπει να μάθουμε να περιμένουμε τον ήλιο»

Her News