HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέσεις με διαφορά ηλικίας: Όταν ο άντρας είναι μικρότερος..

couple

Μεγάλο κεφάλαιο οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Η κατακραυγή μεγάλη, αλλά είσαι σίγουρη ότι πρέπει να σε νοιάξει; Ποιος θα κρίνεις τελικά τις σχέσεις που επιλέγουμε να κάνουμε;

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός στις σχέσεις. Εμείς έχουμε μάθει να μην βάζουμε αριθμούς και τιμές στα συναισθήματά μας. Παρακάτω θα δεις όλα όσα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όταν βγαίνεις με κάποιον μικρότερο

relationship

Διαφορετικές προτεραιότητες , ίδιο όμως πάθος; 

Όταν έχετε σχέσεις  με έναν νεότερο άνδρα, μπορεί να παρατηρήσετε ότι οι προτεραιότητές του διαφέρουν από αυτές ενός μεγαλύτερου. Για παράδειγμα, ένας νεότερος άνδρας μπορεί να εργάζεται για να κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του στην καριέρα του και ως εκ τούτου να περνά πολύ χρόνο στο γραφείο ή να είναι ακόμα στο μεταπτυχιακό. Από την άλλη πλευρά, ένας μεγαλύτερος άνδρας μπορεί να είναι πιο εδραιωμένος και να έχει την πολυτέλεια να μην περνά κάθε στιγμή δεμένος στο γραφείο του. Εσείς όμως σε τι φάση βρίσκεται στα εππαγγελματικά σας; Αν και εσείς έχετε πολλές ώρες εργασίας, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.. 

Λιγή παραπάνω περιπέτεια, δεν έβλαψε κανέναν.. 

Αν ψάχνετε για λίγο περισσότερη περιπέτεια και για κάποιον που έχει τη δυνατότητα να ταράξει τον κόσμο σας με νέους τρόπους, τότε οι σχέσεις με έναν νεότερο άντρα είναι για εσάς. Όχι μόνο ένας νεότερος άντρας είναι πιο πιθανό να γνωρίζει τα πιο πρόσφατα και hot γεγονότα στην περιοχή σας, αλλά και οι δραστηριότητες που κάνετε μαζί ως ζευγάρι πιθανότατα θα είναι  και πιο περιπετειώδεις από αυτό που έχετε συνηθίσει. Αν θέλετε να ζείτε την κάθε στιγμή της ζωής σας, τότε εγώ σας συμβουλεύω να συνεχίσετε μαζί του.

date

Μα τι θα πει ο κόσμος;..

Μπορεί να λάβετε δυσμενείς συμπεριφορές από τους φίλους και την οικογένειά σας. Αν και εσείς και ο νεότερος άντρας σας μπορεί να είστε απόλυτα ερωτευμένοι, οι άλλοι μπορεί να μην είναι τόσο υποστηρικτικοί και ανοιχτόμυαλοι. Εάν ξέρετε ότι αυτή η αρνητική αντίδραση είναι μια πιθανή πραγματικότητα, τότε θα είστε καλύτερα σε θέση να τη χειριστείτε και να την απομακρύνετε όταν συμβεί. Όταν είστε σε θέση να αγνοήσετε τα πιθανά αποδοκιμαστικά βλέμματα από άλλους, η σχέση σας θα είναι πολύ πιο δυνατή. Σας συμβουλεύω να ακούσετε την καρδιά σας, για μια φορά, και όχι τους άλλους.

 

Νεότερα Άρθρα

Sleep divorce: Μήπως χρειάζεσαι διαζύγιο ύπνου;

Her News

Τελικά δεν μπορείς ή δεν θέλεις να κάνεις σχέση;

HerNews ka

Χώρισε η κολλήτη σου; Δες πώς θα τη βοηθήσεις ουσιαστικά

Her News