HerNews.gr
Σχέσεις

Χώρισε η κολλήτη σου; Δες πώς θα τη βοηθήσεις ουσιαστικά

Όλες μας έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή σε αυτή τη θέση. Να έχει δηλαδή χωρίσει μία καλή μας φίλη και να μην ξέρουμε πώς να το χειριστούμε.

Και όχι, η λύση δεν είναι να την πιέσεις να τον ξεπεράσει και να βγει με κάποιον άλλο. Πρέπει όμως, να είσαι δίπλα της στην προσπάθεια να ξεπεράσει τον χωρισμό της.

Εάν θες λοιπόν να είσαι το πρώτο άτομο που θα πάρει τηλέφωνο, δες τους τρόπους που μπορείς να είσαι ουσιαστικά μαζί της σε όλο αυτό και όχι απέναντί της!

Μην βρίζεις τον πρώην της (μπορεί να γίνει ξανά νυν)

Επειδή η κολλητή σου πληγώθηκε, δεν σημαίνει πως πρέπει να βρίσεις τον πρώην της. Η ίδια ψάχνει ξανά τα πατήματά της και δεν χρειάζεται να την επηρεάζεις και να βρίζεις κάποιον για τον οποίο έχει ακόμα συναισθήματα.

Μην ξεχνάς, πως μπορεί να είναι απλά ένας καβγάς και να τα ξαναβρούν.

Μην την πιέζεις να προχωρήσει

Δώσε της χρόνο που χρειάζεται να ηρεμήσει, ακόμα και να κλάψει αν χρειαστεί, ώστε να συνειδητοποιήσει ότι είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Κάθε τέλος μία νέα αρχή, όμως αυτό θα το καταλάβει μόνη της.

Εσύ προσπάθησε να της υπενθυμίζεις τα ωραία που πρόκειται να έρθουν, χωρίς να εστιάζεις μόνο στο ερωτικό κομμάτι.

Κάντε μαζί πράγματα που αγαπά

Προσπάθησε να γεμίσεις τον χρόνο της, ώστε να της έρθει πιο «ομαλά» η απώλεια. Πρότεινε να κάνετε μαζί πράγματα που της αρέσουν ή να δοκιμάσετε κάτι νέο που πιστεύεις ότι θα την ενθουσιάσει.

Ένα ταξίδι, για να αλλάξετε παραστάσεις είναι μία δοκιμασμένη πρόταση! Δεν είναι αναγκαίο να είναι μακρινό, υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα με το budget και τον χρόνο σας!

Κάντε μία ουσιαστική συζήτηση

Είναι βέβαιο πως η κολλητή σπου θα θέλει να συζητήσει μαζί σου τον χωρισμό της και να μοιραστεί τους προβληματισμούς της. Εσύ οφείλεις να είσαι εκεί να την ακούσεις, αλλά σε αυτό το σημείο πρέπει να την κάνεις να καταλάβει πως αξίζει πολλά παραπάνω.

Μπορείς να της προτείνεις να φτιάξει μία λίστα με τα υπέρ και τα κατά του πρώην συντρόφου της και σίγουρα αυτό θα δώσει τις απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά της.

Ταυτόχρονα, θα τη βοηθήσει να δει τι πραγματικά θέλει στη συγκεκριμένη φάση που βρίσκεται.

Σίγουρα στην αρχή όλα φαίνονται βουνό, όμως θύμισέ της πως όπως ξεπέρασε τόσα στη ζωή της, έτσι θα ξεπεράσει κι αυτό, ώσπου στο τέλος θα βρεθεί  κατάλληλος!

Έτσι θα είσαι κοντά της και το δικό της στήριγμα στη δύσκολη φάση που διανύει!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Breadcrumbing: Μήπως τελικά δεν θέλει δεσμεύσεις;

Her News

Είναι ο ένας και μοναδικός; Αυτά τα χαρακτηριστικά θα στο πουν

Her News b

Μήπως έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες από την σχέση σας;

Her News