HerNews.gr
Social News

Mila Kunis και Demi Moore: Η πρώην και η νυν του Ashton Kutcher μαζί σε διαφήμιση

mila kunis

Ποιος να το φανταζόταν! Η πρώην Demi Moore και η νυν Mila Kunis του Ashton Kutcher μαζί σε διαφήμιση!

Σε μια διαφήμιση της εταιρείας παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών AT&T Fiber που θα προβληθεί επίσημα στο διάλειμμα του Super Bowl συμπρωταγωνιστούν η Demi Moore και η Mila Kunis και η πρώτη προβολή της προκάλεσε ντελίριο!

Mila Kunis

Σε μία εκδήλωση απονομής βραβείων εξελίσσεται η όλη δράση και η διαφήμιση ξεκινά με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει το βραβείο για την τη μαθήτρια που συγκέντρωνε τον περισσότερο θαυμασμό στο σχολείο. Όσο εκείνος μιλάει, βλέπουμε παράλληλα τις δύο γυναίκες, συμπεραίνοντας η καθεμιά ότι εκείνες είναι οι νικήτριες, να σηκώνονται και να προχωρούν προς τη σκηνή όπου μόλις βρίσκονται αντιμέτωπες, αφενός παθαίνουν ένα πρώτο “σοκ” βλέποντας η μία την άλλη, αφετέρου ένα δεύτερο όταν αντιλαμβάνονται ότι το βραβείο πηγαίνει στην Anna Gomez η οποία, προφανώς έχει το καλύτερο ίντερνετ από όλους!

Η κοπέλα παίρνει το βραβείο και κατεβαίνει από τη σκηνή αφήνοντας τις Mila και Demi εμβρόντητες να μιλούν μέσα από τα δόντια τους, προσπαθώντας να χαμογελάσουν.

“Δεν είχα ιδέα ότι πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο”, λέει η Moore στην Kunis, για να της απαντήσει εκείνη “Έχουμε τόσα πολλά κοινά” και να “γράψει”!

Και ναι, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ότι και οι δυο γυναίκες υπήρξαν μαθήτριες του Fairfax High School στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με το Us Magazine, μάλιστα, η Mila αποφοίτησε το 2001 ενώ η Moore ήταν ακόμη στα πρώτα έτη της φοίτησής της όταν το παράτησε κάπου στη δεκαετία του ’70!

Demi Moore

Η ιδέα ήταν της Kunis

Μιλώντας στο ET Online η Mila Kunis, που επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει μόνη σε αυτή τη διαφήμιση, αποκάλυψε ότι μόλις έμαθε ότι και η Demi πήγε στο ίδιο σχολείο, την προσέγγισε με την ιδέα της για μια κοινή εμφάνιση και εκείνη ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά, εξ ου και το αποτέλεσμα.

“Κατά την πρώτη συνεργασία μου με την AT&T ανακάλυψε ότι η Demi υπήρξε μαθήτρια του Fairfax High. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι θα φέρναμε περισσότερο γέλιο σε μια ήδη πολύ καλοστημένη διαφήμιση. Επικοινώνησα μαζί της και εκείνη ενθουσιάστηκε και είπε το ‘Ναι’ αμέσως”, εξήγησε συγκεκριμένα και ιδού το αποτέλεσμα ολοκληρωμένο:

Σχετικά με τον Ashton

Ως προς το άλλο, μεγάλο κοινό σημείο που ενώνει τις δύο γυναίκες, θυμίζουμε ότι η Kunis είναι παντρεμένη με τον Ashton Kucher από το 2015 και έχουν μαζί δύο παιδιά, την Wyatt (7) και τον Dimitri (5).

H Moore υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό από το 2005 μέχρι το 2013 και ο χωρισμός τους ήταν πολύ πολύ άσχημος με την αποκάλυψη απιστιών εκ μέρους του και ακραίου εθισμού εκείνης μαζί του.

Φαίνεται ότι τόσα χρόνια μετά, όλα τα άσχημα ανήκουν στο παρελθόν και η ζωή συνεχίζεται μόνο με χαμόγελα και αγάπη, για όλους!

Νεότερα Άρθρα

Η πρώτη ανάρτηση της Έλενης Μενεγάκη για την επιστροφή της

Her News b

Άννα Βίσση: Γίνεται 66 ετών και το γιορτάζει μαζί με την μητέρα της

HerNews ka

Ashley Graham: “Θα κανονικοποιήσουμε ΟΛΑ τα σώματα, σε κάθε στάδιο της ζωής”

Her News b