HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Και όμως, όταν τσακώνεσαι, είσαι ερωτευμένος!

Αν δεν τσακωθείς σε μια σχέση με πάθος, δεν έχει γλύκα, λένε. Αρκεί ο τσακωμός να μην φτάνει στα άκρα ή να γίνεται σε τακτική βάση.

Κατά τη διάρκεια του πάθους της αρχής στη σχέση, έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε τον άλλο ή να κάνουμε focus σε αυτά που μας ενώνουν. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια, δεν είναι οι συγκρούσεις, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τις διαχειρίζονται. Γιατί η διαφωνία θα έρθει το τέλος όμως ποιο θα είναι.  Σύμφωνα με τους ειδικούς ψυχικής υγείας, οι τσακωμοί κάνουν καλό σε μια σχέση και ξεσπάς. Πολλοί πιστεύουν ότι είτε τις αποφεύγουν γιατί θεωρούν ότι οι τσακωμοί δεν είναι υγιής τρόπος έκφρασης, είτε ο ένας προσπαθεί να πείσει τον άλλο για το λάθος του.

Μην ξεχνάτε όμως να κρατάτε τα όρια και φυσικά να μην  τσακώνεστε από το τσατ ή μέσω μηνυμάτων. Είναι πολύ βασική η οπτική επαφή ώστε να περνάς στον άλλον το μήνυμα που θέλεις και αντίστοιχα να λαμβάνεις σωστά τα δικά του.

Τέλος, κατά την διάρκεια του τσακωμού μην ξεχνάς να κρατάς το σεβασμό και το επίπεδο. Να βρεις μια λύση που να ικανοποιεί και τους δύο. Αυτό βέβαια είναι το δύσκολο, ενώ το να σου κάνει τη χάρη είναι η πιο απλή διαδρομή. Τον άλλον τον ρωτάς, θέλει;

Νεότερα Άρθρα

5 τρόποι να κάνετε το ιεραποστολικό πιο “ενδιαφέρον”!

HerNews ka

Μπαλαρίνα: Η στάση του σεξ που είναι ιδανική στο ντουζ!

HerNewskl

Σεξ: 10 συνήθειες που «σκοτώνουν» τη λίμπιντο και πως να τις αποφύγεις

Her News