HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

5 τρόποι να κάνετε το ιεραποστολικό πιο “ενδιαφέρον”!

Η ιεραποστολική στάση είναι πολύ καλή αν απολαμβάνεις να βλέπεις το πρόσωπο του συντρόφου σου όταν κάνεις σεξ. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν την οπτική επαφή τη στιγμή της σεξουαλικής επαφής ή του οργασμού ισχυρή και ότι ενισχύει την ευχαρίστηση και έτσι πολλά ζευγάρια αναφέρουν μια αίσθηση μεγάλης οικειότητας με την ιεραποστολική θέση.

Το άτομο που βρίσκεται από πάνω μπορεί να απολαμβάνει να βλέπει τους μυς των χεριών του να κάμπτονται, κάτι που μπορεί να είναι ελκυστικό να το βλέπουν και οι δύο σύντροφοι, και το άτομο που βρίσκεται από κάτω μπορεί να απολαμβάνει να το κοιτούν από πολύ καλή γωνία, κάτι που μπορεί επίσης να ενισχύσει την αγάπη για τον εαυτό του και το αισθάνεται καλά με τον εαυτό του.

Αν και το ιεραποστολικό μπορεί να είναι το αγαπημένο για πολλούς, υπάρχουν ακόμα τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε τη θέση, αν το επιθυμείτε…

1. Δοκιμάστε ένα ερωτικό παιχνίδι

Το πλεονέκτημα της ιεραποστολικής θέσης είναι ότι αφήνει χώρο για διαφορετικά πράγματα για να ενισχύσει τόσο την αίσθηση ευχαρίστησης όσο και διασκέδασης. Για παράδειγμα, οι γυναίκες μπορούν να διεγείρουν τη δική τους κλειτορίδα κατά τη διάρκεια της διείσδυσης για περισσότερη ευχαρίστηση ή θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να εισάγετε έναν δονητή για ακόμα περισσότερη ευχαρίστηση.

2. Δοκιμάστε να μιλήσετε

Το να ξαπλώνετε σε στάση πρόσωπο με πρόσωπο είναι εξαιρετικό για τη δημιουργία οικειότητας. Σε μερικά ζευγάρια αρέσει να κοιτάζονται μεταξύ τους και να μιλάνε βρώμικα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ ερωτικό. Άλλοι προτιμούν τη ρομαντική συζήτηση κατά τη διάρκεια αυτής της στάσης, καθώς μπορεί να είναι εξίσου διεγερτική.

3. Δοκιμάστε “νέες τοποθεσίες”

Η ιεραποστολική θέση δεν χρειάζεται να μένει μόνο στην κρεβατοκάμαρα. Αν θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα, μπορείτε να δοκιμάσετε νέους χώρους. Η ιεραποστολική θέση είναι ιδιαίτερα καλή σε έναν καναπέ ή στον πάγκο της κουζίνας.

4. Προσαρμόστε τη θέση σας

Ένας τρόπος για να προσαρμόσετε ελαφρώς τη θέση είναι να έχετε τα πόδια της γυναίκας κοντά το ένα στο άλλο ή ακόμα και σταυρωμένα. Ο άντρας μπορεί να κρατήσει τα πόδια της γυναίκας και να τα χαϊδέψει για επιπλέον αισθήσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν ακόμα να έχουν οπτική επαφή και θα υπάρχουν καλύτερες πιθανότητες για διέγερση της κλειτορίδας και περισσότερη αίσθηση στο πέος.

5. Φτιάξτε το κατάλληλο σκηνικό

Δοκιμάστε να βάλετε ένα αιθέριο έλαιο [αλλά όχι κοντά στα γεννητικά όργανα κανενός] ή να ανάψετε ένα αρωματικό κερί. Παίξτε λίγη μουσική (κλασική ή κλαμπ, ανάλογα με τη διάθεσή σας) ή δοκιμάστε να ντυθείτε: μια στολή καμαριέρας, ψηλοτάκουνα παπούτσια, κοσμήματα, μακιγιάζ,οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις σέξι.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πώς να τον… τρελάνετε το βράδυ των Χριστουγέννων – Οι πιο σέξι ιδέες για το ρεβεγιόν

Her News

Γυναίκα σκηνοθέτης πορνό μοιράζεται τις κορυφαίες συμβουλές της για σεξ!

HerNews ka

Σεξ: Σταμάτα να φοράς εσώρουχο μετά

Her News b