HerNews.gr
Social News

Blake Lively: Η σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της και η ομοιότητα τους

H Blake Lively δείχνει σπάνια πτυχές της προσωπικής της ζωή.

Η ίδια έκανε μια κοινή εμφάνιση της στην εβδομάδα Μόδας που έγινε αυτήν την φορά στη Νέα Υόρκη μαζί με την αδερφή της, Robyn.

Πιο συγκεκριμένα η Blake Lively εμφανίστηκε με την αγαπημένη της αδερφή στο show του Michael Kors για την κολεξιόν του φθινοπώρου-χειμώνα 2022. Η Blake είναι πάντοτε in fashion και για ακόμη μια φόρα με τη midi φούστα σε μία μοναδική baby blue απόχρωση. H αδερφή της είναι το ίδιο πάντοτε in fashion, καθώς προτίμησε και εκείνη μια φούστα σε παρόμοια γράμμη σε λευκή απόχρωση. Φυσικά, ο συνδυασμός που έκανε ήταν μοναδικός. Ποιος είναι ο λόγος; Το λευκό ζιβάγκο είναι must-have item ανέκαθεν.

H Robyn είναι και εκείνη ηθοποιός και συχνά δίνει συμβουλές στην αδερφή της, κυρίως όσον αφορά την οικογένεια. Μάλιστα, σε μια παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφερει χαρακτηριστικά πως:

“Αυτό που της έχω πει είναι να μην τους δίνει πολύ φαγητό και νερό γιατί μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Ο Ryan είναι απίστευτος. Είναι τόσο καλοί και προστατεύουν την οικογένειά τους και είναι φυσιολογικοί. Η οικογένειά τους είναι τα πάντα και είμαι τόσο περήφανοι για αυτούς. Διατήρησαν την αίσθηση της κανονικότητας και αυτό είναι εκπληκτικό” .

 

Blake Lively-hernews
madamefigaro.gr

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Ηλιάκη: Το άγχος της μητρότητας και ο ρόλος του συζύγου της

Her News b

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: “Έπνιξε” στα λουλούδια τη Χρύσα Μιχαλοπούλου με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο – Η ρομαντική φωτογραφία

Her News

Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε πως υπήρχαν δείγματα για τη συμπεριφορά του Φιλιππίδη

HerNewskl