HerNews.gr
CELEBRITIES Social News

Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε πως υπήρχαν δείγματα για τη συμπεριφορά του Φιλιππίδη

Ρένια Λουιζίδου-hernews

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε ανοιχτά  για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γνωστή ηθοποιός, αγαπημένη σε όλους από τη γνωστή σειρά “Το Καφέ της Χαράς”, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου. Αρχικά θέλησε να αναφερθεί στον σύζυγό της, αλλά και στις αποβολές που είχε.

Ρένια Λουιζίδου-hernews

Επίσης, δε δίστασε να μιλήσει για τη συνεργασία που είχε με τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

“Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε συμμετάσχει σε κάποια επεισόδια στους Απαράδεκτους, είχαμε παίξει και στο θέατρο μαζί τη δεκαετία του ’90. Το να σκέφτομαι τον Πέτρο στη φυλακή είναι ένα πράγμα που με σοκάρει βαθιά και δεν θα σταματήσει να με σοκάρει ποτέ. Μόνο η ιδέα ενός ανθρώπου ότι είναι στη φυλακή. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Δεν ήξερα για τόσο ακραία πράγματα και μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από μια κλειστή πόρτα. Ήξερα όμως πολύ καλά ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση ανθρώπου. Ήταν ένας άνθρωπος με δύσκολη συμπεριφορά και δύσκολη διαχείριση”. 

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως υπήρχαν δείγματα πως ο Πέτρος Φιλιππίδης  είναι ένας έντονος, ακραίος χαρακτήρας. Όλες οι εκφάνσεις του είναι πολύ μεγάλες, και οι καλές του. Με νεύρα, εντάσεις. Για μένα είναι too much”. 

Ρένια-Λουιζίδου-hernews

Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε πως απέφευγε την επαφή με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Θέλοντας να τεκμηριώσει την απόφαση της, η Ρένια Λουιζίδου ανέφερε στην εκπομπή “Super Κατερίνα πως “είχα την τύχη να μπορώ. Είχα αλλού δουλειά και δεν είχα την ανάγκη”. 

Νεότερα Άρθρα

Μαρίνα Βερνίκου: Κάνει χαμό στη Μύκονο

Her News

Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ έγιναν παππούδες – Η φωτογραφία της νεογέννητης εγγονής τους

Her News

Δανάη Μιχαλάκη: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

HerNews ka