HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τρύφωνας Σαμαράς: “Θέλω να έχω την υγεία μου. Eίχα πάει να χάσω τη ζωή μου”

Τρίφωνας Σαμαράς

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε για όλα. Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά στην κάμερα του “Love it” και την Ιωάννα Μαλέσκου για την απώλεια της μητέρας του, αλλά και για το bullying που έχει δεχθεί.

Αρχικά, ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε για τη συμμετοχή του στο Style me Up, αναφέροντας πως:

“Τελειώσαμε τα γυρίσματα του Style me Up. Ήταν ένα project που πραγματικά το αγάπησα, δεν σου κρύβω ότι στεναχωρήθηκα που τελείωσε. Θα ήθελα να κρατήσει κι άλλο. Πραγματικά είναι ωραία η τηλεόραση, αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας, πάμε για άλλα. Εντάξει και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και με την Μαρία Μπακοδήμου πέρασα ωραία. Σίγουρα μου άρεσε καλύτερα η Μαρία. Για να λέμε την αλήθεια θα ήθελα να έχω περισσότερη συμμετοχή στο δεύτερο Style me Up. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους”.

Τρίφωνας Σαμαράς

Όσο για την απώλεια του αγαπημένου του προσώπου, ο γνωστός κομμωτής εξομολογήθηκε ότι:

“Έχουν περάσει 15 χρόνια και ακόμη συγκινούμαι όταν μιλάω για την μητέρα μου. Είναι απίστευτο. Όταν χάνεις τη μητέρα σου τόσο νωρίς, στα 59 της… Αντί να σου φύγει, σου λείπει ακόμη περισσότερο. Έχουν περάσει 15 χρόνια και είναι σαν τώρα. Δεν θέλω να κλείσει αυτή η πληγή”.

Κλείνοντας, έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για ένα θέμα υγείας που τον έφτασε στα άκρα. Μάλιστα τόνισε πως:

“Ήταν κάτι που δεν ήξερα καν ότι το έχω και το ανακάλυψα την ημέρα των Χριστουγέννων. Πήγα τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο γιατί με πονούσε η κοιλιά μου κι ευτυχώς οι γιατροί μου φερθήκανε πολύ καλά. Κάθισα μέσα 5 ημέρες και μου είπαν πως αν δεν είχα πάει, μπορεί να είχα άσχημη κατάληξη, και να έχανα ακόμη και τη ζωή μου. Ήταν πολύ σοβαρό. Θέλω να έχω την υγεία μου και τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα έρχονται και φεύγουν”.

Τρίφωνας Σαμαράς

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Γερονικολού: «Μου αρέσει που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης χαίρεται με τη χαρά μου»

HerNews ka

Τραϊάνα Ανανία: «Θα έκανα σεξ με την Άννα Βίσση»

HerNews ka

Δήμητρα Παπαδήμα: «Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα, αλλά να έχεις πολλούς οργασμούς»

Her News