HerNews.gr
Ελλάδα

Αποκάλυψη σοκ: Από τοξικό αέριο ο θάνατος της Τζωρτζίνας- Νέα έρευνα για το πώς πέθαναν τα άλλα δύο παιδιά

H υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα έχει συγκλονήσει το πανελλήνιο. Σήμερα έγινε μια αποκάλυψη που σοκάρει. Ο θάνατος της Τζωρτζίνας προήλθε από τοξικό αέριο. Ξεκινά έρευνα για το πώς πέθαναν τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας.

Σοκάρουν οι νέες ανακαλύψεις μετά τις επιστημονικές εξετάσεις που βγήκαν στην επιφάνεια.

Η υπόθεση της Πάτρας μας κρατούσε όλους σε αναμονή, αφού περιμέναμε τη νεκροψία του 9χρονου κοριτσιου. 

Μετά από προσπάθεια ερευνών ενός μήνα, οι αρμόδιες αρχές κατέληξαν στην αιτία θανάτου του άτυχου κοριτσιού, ο οποίος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Πιο συγκεκριμένα εντόπισαν μια αλλοίωση στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας, διότι εισέπνευεσε τοξικό ή δηλητηριώδες αέριο.  

Εξαιτίας αυτού η μικρή έπαθε ανακοπή, η οποία οδήγησε στον αιφνίδιο θάνατο της.

Οι έρευνες πλέον ξεκινούν έχοντας νέα αφετηρία, αφού όλοι θα αναζητήσουν πλέον τους υπόπτους. Ήδη οι αρχές θα ξεκινήσουν να σχηματίζουν τη λίστα των πρώτων υπόπτων.

Ποια είναι τα κίνητρα των δολοφόνων; 

Από την αρχή της υπόθεσης  υπήρχαν ενδείξεις πως κάτι περίεργο διαφαίνεται στον ορίζοντα, αλλά κανείς δεν ήταν σίγουρος. Απόδειξη αυτού ήταν πως ο φάκελος της υπόθεσης της μικρής ανατέθηκε αμέσως στους ανετέθη στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.Πλέον θα αρχίσουν να αναζητούν και τις αιτίες θανάτου και των δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδος. 

Οι αναλύσεις θα επικεντρωθούν στον πρώτο κύκλο των 15 προσώπων, οι οποιοι θα πρέπει να δώσουν άμεσα κατάθεση. Αυτοί είναι οι νοσηλευτές, αλλά και οι γιατροί που ήρθαν σε άμεση επαφή με την υπόθεση. 

 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Πάτρα: Τα «ψευδοτέστ» της Ρούλας στην Τζωρτζίνα

Her News b

Μπόρις Κλέιμαν: Συνελήφθη ο τερματοφύλακας του Βόλου για βιασμό ανήλικης

HerNews ka

Ματθαίος Γιωσαφάτ: Έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος Έλληνας ψυχαναλυτής

Her News