HerNews.gr
Social News

Ariana Grande: Η φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ που “έριξε” τα social media

H Ariana Grande βρίσκει πάντα ευρηματικούς τρόπους να ξεχωρίσει και να αποτελέσει αναμφίβολα ένα fashion και beauty icon.

Πάντα είναι περιποιημένη και με ένα make up look, που όλες ζηλεύουμε. Ωστόσο, αυτήν την φορά αποφάσισε να κάνει τη διαφορά. Αν και είχαμε συνηθίσει την Ariana Grande με το must-have ponytail, μακριά eyelashes και το inspired winged liner, έκανε μια κίνηση που μας άφησε έκπληκτους.

Η διάσημη τραγουδίστρια υιοθέτησε ένα  no make up look και έριξε το Instagram. Πιο συγκεκριμενα ανέβασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, μια φωτογραφία που έχει ένα nude look, ενώ είχε μόνο extra long lashes και το κλασσικό ροζ gloss στα χείλη. 

Ένα νέο signature make up έφερε η Ariana Grande. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Το ερώτημα είναι το πώς μπορεις να το αποκτήσεις και εσύ με πολύ απλά βήματα! Αρχικά, η ενυδάτωση της επιδερμίδας σου είναι το Α και το Ω. Προσπάθησε να ακολουθήσεις όλα τα βήματα περιποίησης και μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις και μια τονωτική λοσιον για να απομακρύνει στο έπακρο τη λιπαρότητα. 
Άλλωστε, το νόημα είναι να φαίνεσαι αναζωογονημένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.  Λίγο ρουζ είναι αρκετό για να δώσει έναν γλυκό χρωματισμό στα ζυγωματικά σου  και στα μήλα σου. Τέλος, δείξει λίγη αδυναμία στα διάφανα lip balms και σε gloss με nude αποχρώσεις. 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Kate Hudson: Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Οργανισμό ενωμένων Εθνών

HerNewskl

Σπύρος Δημητρίου: Με τη νέα του σύντροφο στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Στέργιος Νένες: Ο Νικόλας του Κωνσταντίνου και Ελένης απαντά για το αν πληρώνονται τις επαναλήψεις της σειράς

Her News b