HerNews.gr
Social News

Kate Hudson: Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Οργανισμό ενωμένων Εθνών

Kate Hudson

Η Η Kate Hudson ανάρτησε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την συνεργασία της με το World Food Programme του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Kate Hudson

H γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στο Λονδίνο και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της πόλης και τόνισε χαρακτηριστικά μέσα από ένα βίντεο, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού πως: 

Μόνο πέρυσι, 23 εκατομμύρια άνθρωποι οδηγήθηκαν σε πείνα λόγω των ακραίων κλιματικών συνθηκών. Το 60% των επισιτιστικών προβλημάτων αφορούν γυναίκες και κορίτσια. Οι βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις για το φύλο, οι συγκρούσεις και η έλλειψη ίσων δικαιωμάτων παγιδεύουν τις γυναίκες σε έναν κύκλο μειονεκτημάτων, φτώχειας και πείνας.

Ωστόσο, συνεχίζουν να εργάζονται εξίσου σκληρά αν όχι σκληρότερα. Για την #WorldFoodDay, θέλω να διηγηθώ την ιστορία της Sahera, μιας γυναίκας στο Μπαγκλαντές που συντηρεί την οικογένειά της καλλιεργώντας μανιτάρια. Ο σύζυγός μου ήταν ο τροφοδότης της οικογένειάς μας. Τώρα που βγάζω χρήματα καλλιεργώντας μανιτάρια, μπορώ να βοηθήσω.

Kate Hudson

Είναι ιστορίες σαν αυτές που με ενέπνευσαν να συνεργαστώ με το @worldfoodprogramme και να συμμετάσχω στον αγώνα για τον τερματισμό της παγκόσμιας πείνας. Μαζί, μπορούμε να ενισχύσουμε τις ευάλωτες κοινότητές μας και να βοηθήσουμε γυναίκες όπως η Sahera. Μάθετε περισσότερα για το #Cook4Climate του WFP και ελάτε μαζί μου στον αγώνα κατά της πείνας που προκαλείται από την κλιματική αλλαγή”. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Με αυτό τον τρόπο θα έχεις περισσότερα views στα Instagram Stories

Her News

Μαντώ Γαστεράτου: Στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

HerNews ka

Σίσσυ Χρηστίδου: “Συνέχισε το ταξίδι σου μαμά. Eδώ κάτω όλοι μας θα είμαστε καλά”

HerNewskl