HerNews.gr
Social News

Σπύρος Δημητρίου: Με τη νέα του σύντροφο στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Σπύρο Δημητρίου και τη νέα του σύντροφο, Δήμητρα Τζώρτζη, σε μια σπάνια έξοδο στις καλοκαιρινές τους διακοπές στα Ματογιάννια της Μυκόνου.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σπύρος Δημητρίου έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά από τον χωρισμό του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και φαίνεται ότι πλέον έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Δήμητρας Τζώρτζη.

Το ζευγάρι φαινόταν αρκετά ευδιάθετο και χαμογελαστό. Η Δήμητρα Τζώρτζη επέλεξε να φορέσει ένα σατέν μαύρο maxi φόρεμα σε στυλ lingerie, μαύρα πέδιλα με ασημί λεπτομέρειες, ενώ για μακιγιάζ επέλεξε ένα έντονο δραματικό μάυρο smokey eye.

Ο Σπύρος Δημητρίου επέλεξε ένα λευκό μπλουζάκι γνωστής επώνυμης μάρκας με σχέδια, ένα midnight blue bomber jacket, γκρι παντελόνι και λευκά sneakers.

Τι είχε αποκαλύψει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Δήμητρα Τζώρτζη

«Είναι σχεδιάστρια μόδας και διευθύντρια της Gucci στην Ελλάδα. Είναι όμορφη, μορφωμένη, ευχάριστη σαν παρέα. Ήταν με μια παρέα όλοι μαζί στη Μύκονο για το Σαββατοκύριακο. Εάν είναι μια σχέση που ξεκινά τώρα ή αν είναι μια φιλία ή αν υπάρχει κάτι που οι δυο τους θέλουν να προστατέψουν, θα το μάθουμε εν καιρώ.

Το τι συμβαίνει, θα φανεί. Ελεύθερος είναι πλέον ο Σπύρος Δημητρίου. Του ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένος. Άλλωστε και η πρώην του σύζυγος Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει προχωρήσει στη ζωή της».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι. Είναι ωραίο να χωρίζεις όταν δεν σε βγάζει πουθενά»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Instagram: Έτσι διακοσμούν οι επώνυμες το σπίτι τους

Her News b

Τέα Πρέλεβιτς: Ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων- Δείτε το βίντεο

HerNewskl

Εριέττα Κούρκουλου: Για ποιον λόγο επέλεξε να κάνει αποχή από τα social media – «Είναι από τις λίγες φορές που αισθάνομαι ανήμπορη να βοηθήσω»

HerNews ka