HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Sexting στην δουλειά: Ήρθε η στιγμή να το τολμήσεις

texting

Sexting στην δουλειά; Μην το φοβάσαι καθόλου. Με αυτόν τον τρόπο, θα ανέβει η διάθεσή σου αλλά και του .. παραλήπτη.

Sexting δεν σημαίνει απαραίτητα να στείλεις φωτογραφίες, ένας απλός διάλογος μπορεί να κάνει τη δουλειά. Εμείς σου δίνουμε μερικές ιδέες έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα πλαίσιο στο οποίο θα αισθάνεσαι ασφαλής και ταυτόχρονα sexy!

text

Ας το ξεκινήσεις σιγά – σιγά ..

Δεν χρειάζεται να μπεις κατευθείαν στο ψητό. Πιάσου από κάτι που μπορεί να λέτε εκείνη τη στιγμή ή ανάφερε κάτι φαινομενικά αθώο του τύπου «ωραία θα ήταν τώρα να είμαστε το κρεβάτι…» τα υπόλοιπα τα συμπληρώνεις εσύ! Ή κάνε τη σύνδεση γραφείο (το έπιπλο) – sex, δεν ξέρω… ίσως να βάλει φωτιά στις σκέψεις..

Μην φοβάσαι να εκφραστείς..

Το sexting εξάπτει τη φαντασία σου και χτίζει τη σεξουαλική ένταση. Προσπάθησε να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί όπως θέλει! Έτσι και αλλιώς δεν έχεις να χάσεις κάτι, αφού είναι απλά μηνύματα. Ο παραλήπτης του μηνύματος, σε ξέρει καλά, άρα δεν θα παρεξηγήσει τις λίγο πιο.. καυτές επιθυμίες σου.

texting

Λίγο χιούμορ δεν βλάπτει..

Μπορείς να παίξεις με GIF και φωτογραφίες γεμάτες υπονοούμενα κι έχουμε την τεχνολογία να ευχαριστήσουμε γι’ αυτό. Θυμήσου πως μια μικρή δόση χιούμορ είναι πάντα sexy. Ακόμα, υπάρχουν αυτά τα emoji, που μπορούν να δώσουν μια άλλη αίσθηση στο μήνυμα.. Το δικό μου αγαπημένο είναι το αγγελάκι-διαβολάκι.., αλλά εσείς μπορείτε να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει περισσότερο!

Πρόσεξε .. που το στέλνεις

Πάντα να διπλοτσεκάρεις ότι στέλνεις το μήνυμα στο σωστό άτομο. Άσχετο αλλά βασικότατο, όσοι το έχετε πάθει καταλαβαίνετε! Και μην ξεχνάς, προχωράς μέχρι εκεί που εσύ αισθάνεσαι άνετα. 

Όσο για την εποχή που ζούμε..

Είτε πρόκειται για λόγια μόνο, είτε για προσωπικές σου φωτογραφίες, φρόντισε να τα στέλνεις μόνο επειδή το επιθυμείς και μόνο αν εμπιστεύεσαι το άτομο που τις λαμβάνει! Είναι σημαντικό να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε, και εκείνος εννοείται να σέβεται το άτομο μας. 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Κοχύλι: Η στάση στο σεξ που υπόσχεται την απόλυτη διείσδυση

HerNewskl

Σεξ: 3 μέρη εκτός κρεβατιού που πρέπει να το δοκιμάσεις

Her News b

Σεξ: 8 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε έστω μία φορά στη ζωή σας

Her News