HerNews.gr
Γνώμες

Εσύ έχεις σκεφτεί το τραγούδι του γάμου σου;

wedding

Μια από τις πιο ωραίες στιγμές του γάμου, είναι ο πρώτος χορός του ζευγαριού. Εσείς έχετε σκεφτεί ποιο τραγούδι θα σας συντροφεύσει ; 

wedding

Η είσοδος σας στη γαμήλια δεξίωση πρέπει να είναι εντυπωσιακή και ιδιαίτερη.Δεν το διαπραγματεύομαστε αυτό. Ανάλογα λοιπόν με το στυλ του γάμου σας, την προσωπικότητα σας αλλά και με το πως ονειρεύεστε την κάθε στιγμή, θα γίνει και η επιλογή της μουσικής! Πολλές φορές το ζευγάρι, έχει το “δικό του” τραγούδι που επιλέγει για εκείνον τον πρώτο χορό. Μπορεί να είναι ένα τραγούδι που είχατε αφιερώσει ο ένας στον άλλον, ή ένα τραγούδι που ακουγόταν όταν γνωριστήκατε, ή όταν δώσατε το πρώτο σας φιλί.. Τι γίνεται όμως με όσους δεν έχουν έτοιμο αυτό το τραγούδι;

Γράφει η Χριστίνα Φωντή..

Εγώ είμαι εδώ , για να σας βοηθήσω να βρείτε το καλύτερο τραγούδι, ανάλογα με το στυλ σας, και το ύφος που θέλετε να δώσετε στον γάμο σας.

wedding

Αν λοιπόν θέλετε ένα upbeat κομμάτι, για ξέφρενο χορό..

To “Marry You” του Bruno Mars , θα σας δώσει το τέλειο ξεκίνημα αφού θα κάνει εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας να ξεσηκωθούν! Και η βραδιά.. θα είναι μεγάλη.  Ιδανικό τραγούδι, για μια fun χορογραφία που θα κάνει όλους να χαμογελάσουν!

Για τους ρομαντικούς..Τι πιο γλυκό και ρομαντικό από το “Love Story” , της Taylor Swift. Το απόλυτο τραγούδι, για έναν ρομαντικό χορό ..που θα μας διηγείται το δικό σας love story που ξεκινάει τώρα!

Για όσους πάλεψαν, μα κατάφεραν να είναι μαζί..

Ύμνος για τους ερωτευμένους. Το συγκρότημα You Me At Six με το “Take on the world” , μας έκανε να νιώσουμε ότι όλα είναι θέμα αγάπης. Και όπως “έλιωσα” εγώ όταν άκουσα τους παρακάτω στίχους.. έτσι θα “λιώσετε” και εσείς.. Σας το υπόσχομαι!

“Κανείς δεν σε ξέρει όπως εγώ..πες απλα την λέξη, θα κυριαρχήσουμε τον κόσμο όλο..”

Για τους ορκισμένους στο ελληνικό τραγούδι..

Λένε ότι αν ψάξεις στο λεξικό, δίπλα στην λέξη “έρωτας” έχουν “τραγούδια του Αντώνη Ρέμου”. Αν λοιπόν είστε ορκισμένοι στα ελληνικά τραγούδια τότε το “Η αγάπη έρχεται στο τέλος” θα σας κάνει να νιώσετε ακόμα πιο έντονα όλα όσα έχετε μέσα σας για τον σύντροφό σας. Και πραγματικά, “εκεί που έλεγες θα είμαι πάντα χαμένος, η αγάπη έρχεται στο τέλος”..

Ό,τι και αν επιλέξετε, να θυμάστε ότι αυτή είναι η στιγμή σας. Χορέψτε, χαμογελάστε, και βρείτε τον τρόπο η βραδιά του γάμου σας να σας μείνει αξέχαστη..

Κλείνω με την δική μου επιλογή, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλη.. Γιατί, “μέχρι το τέλος θα χορεύουμε μαζί και αυτό το τέλος θα είναι μόνο η αρχή!” ..

Και στα δικά μας λοιπόν! .. ή και όχι..

 

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.co

Νεότερα Άρθρα

Μην δένεσαι με τα αντικείμενα

Her News b

Τι λες, γυρνάμε για λίγο στην ανεμελιά των 90’s;

Her News

Η αξία της συγχώρεσης – Γιατί να την εντάξεις στην ζωή σου

Her News b