HerNews.gr
Γνώμες

Αρκεί μια μόνο στιγμή για να ξενερώσεις.. ή μήπως ένας άλλος άνθρωπος;

woman

Απογοητευτήκαμε, κλάψαμε, απορήσαμε «μα τι έκανα λάθος;», νομίζαμε ότι δεν θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτόν τον έρωτα που μας βάρεσε κατά κούτελα.. Μου το έλεγαν κορίτσια, μα δεν τους πίστευα. Αλλά τώρα σας το επιβεβαιώνω: Αρκεί μόνο μια στιγμή για να ξενερώσεις. Η ίσως να φταίει ένα άλλο πρόσωπο..

Εκεί που λες..

Εκεί που λες «εντάξει, πρέπει να δώσω χρόνο στον εαυτό μου, για να δεχτεί κάποια πράγματα». Εκεί που λες «είναι λογικό να μην μου κεντρίζει το ενδιαφέρον κάποιος άλλος», εκεί που λες «δεν ήθελε εμένα, ήθελε μια άλλη, ο χρόνος μόνο θα με γιατρέψει», εκεί αλλάζουν όλα. Την ώρα λοιπόν που ακούς στο τέρμα «Δεν φεύγω, θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου» και κλαις την μοίρα σου, έρχεται αυτή η Άγια ώρα που καταλαβαίνεις τελικά τι συμβαίνει.

girl

Και σε ρωτάω, και ρωτάω και τον εαυτό μου..

Είσαι διατεθειμένη να δώσεις όλο σου το είναι σε έναν άνθρωπο , που έπαιξε μαζί σου; Θες να είσαι με κάποιον που δεν μπόρεσε να βάλει το συναίσθημα για μια φορά πάνω από την λογική; Νόμιζα ότι αυτό που ζητάμε είναι το απόλυτο πάθος. Ή έστω εγώ , αυτό ζητάω. Αν το ζητάς και εσύ, θα συμβιβαστείς με κάποιον που το μοιράζεται; Σκέψου λιγάκι καθαρά. Δεν θέλω να σκεφτείς αν αξίζει αυτός ο άνθρωπος. Όλοι κάτι αξίζουμε , και ότι δεν βγήκε το μεταξύ σας (και το μεταξύ μας φίλε μου), δεν σημαίνει ότι ο άλλος δεν είναι ένα διαμάντι. Αλλά σκέψου αν αξίζεις εσύ τέτοιες συμπεριφορές. Θα σου πω εγώ: Όχι! Δεν τις αξίζουμε. Και μαζί με όλα αυτά, έρχεται και κάποιο story , που επιτέλους θα το δεις, και δεν θα πεις «αχ γιατί να μην είμαι εγώ μαζί του;», αλλά θα πεις «αν περνάει αυτός καλά, χωρίς την «τρέλα» (για να μην πούμε απαγορευμένη λέξη) την δική μου, πάω πάσο». Και εκεί θα καταλάβεις, ότι μια στιγμή, μια σκέψη, ένα story, μπορούν να σε κάνουν να ξενερώσεις!

woman

Όσο για τον άλλον άνθρωπο…

Άσε τον εαυτό σου να ξεχαστεί, άσε τον εαυτό σου να περάσει καλά. Κάνε πράγματα που σε γεμίζουν. Και τότε, θα σου έρθει εκείνος ο άνθρωπος που θα σε κάνει να χαμογελάσεις ξανά. Φιλική συμβουλή προς εσένα που νομίζεις ότι δεν θα ερωτευτείς ξανά: Αφέσου! Θα έρθει αυτή η στιγμή, που κάποιος θα σε κοιτάξει στα μάτια, εκεί που δεν το περιμένεις, και θα σου κάνει αυτό το κλικ που νόμιζες ότι δεν θα «ξανακούσεις»..

Πως να το κάνουμε; Αυτοί που τολμούν να μπαίνουν στην καθημερινότητά σου, με κάθε τρόπο, θα τολμήσουν να έρθουν και να εισβάλλουν στις σκέψεις σου, απλά , λιτά, χωρίς προσπάθεια. Χωρίς καν να το καταλάβουν! Όσο για εκείνους που έκοψαν κάθε επαφή, εδώ είμαστε, θα ξαναεμφανιστούν. Αλλά ίσως να είναι ήδη αργά..

xoxo

 

 

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.com/fontifonti_

Νεότερα Άρθρα

Γιατί τα τραγούδια μιλούν στην ψυχή μας;

Her News b

Οδηγός επιβίωσης για το παγωμένο Σάββατο: Καλή μουσική, παρέα και ένα ποτήρι κρασί

Her News b

Ημέρα Ευτυχίας: Τι να κάνεις για να βρεις την ευτυχία

Her News