HerNews.gr
Social News

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Η ομορφιά είναι υποκειμενική και φευγαλέα”

Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για όλα.

Η γνωστή ηθοποιος αναφέρθηκε στο περιοδικό “Hello” και στη Σόνια Μαγγίνα στον χώρο της ομορφιάς. Πιο συγκεκριμένα εκείνη αναφέρθηκε στη δική της ρουτίνα που ακολουθεί,ενώ τόνισε πως:

“Προσπαθώ, όσο αυτό είναι εφικτό, να κοιμάμαι- για παράδειγμα, μία ώρα παραπάνω αφού βάλω τα παιδιά στο σχολικό λεωφορείο-, να κάνω έναν καλό καθαρισμό προσώπου, να με περιποιηθώ με ένα προσεκτικό ντεμακιγιάζ ή να βάλω τις κρέμες μου. Ίσως να κάνω και ένα μασάζ, που με ευχαριστεί πολύ, αλλά συνήθως δεν προλαβαίνω. Επίσης, θέλω να ξεκινήσω να γυμνάζομαι, κάτι που αποτελεί πολύ σημαντική φροντίδα για τον εαυτό μας”.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Όσο για τα καλλιτεχνικά της βήματα, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε ότι:

“Ποτέ! Είναι ένα νόμισμα που έχει δύο όψεις – μπορεί, από τη μία, να διευκολύνει καταστάσεις και, από την άλλη, να τις δυσκολέψει πολύ. Μπορεί να γίνει διαβατήριο ή τροχοπέδη, εξαρτάται από το τι θέλει κάποιος. Οι δικοί μου στόχοι δεν βασίζονται εκεί. Άξονας ύπαρξης για μένα στο επαγγελματικό κομμάτι είναι να δουλεύω και να εξελίσσομαι. Άλλωστε η ομορφιά είναι υποκειμενική και φευγαλέα – δεν ξέρουμε πόσο ή πώς θα επηρεαστεί από το χρόνο”.

Κατερίνα Παπουτσάκη

 

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Μαριόλα: Το “welcome back” στον Στράτο Τζώρτζογλου

Her News b

Ζιζέλ Μπούντχεν: Γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών της στη Disney World – Δείτε φωτογραφίες

HerNews ka

Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Her News