HerNews.gr
Social News

Ζιζέλ Μπούντχεν: Γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών της στη Disney World – Δείτε φωτογραφίες

Η Ζιζέλ Μπούντχεν γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών της στο πιο ευτυχισμένο μέρος στη Γη, καθώς ο πρώην σύζυγός της, ήταν σε τρυφερά ενταντανέ με την Ιρίνα Σάικ

Το supermodel μπήκε στο Instagram τη Δευτέρα για να μοιραστεί φωτογραφίες από το ετήσιο ταξίδι της στο θεματικό πάρκο μαζί με την κόρη της Βίβιαν και τον γιο της Μπέντζαμιν.

Ένα στιγμιότυπο έδειχνε τα αδέρφια – που και οι δύο γιόρτασαν τα γενέθλιά τους στις αρχές Δεκεμβρίου – να κρατιούνται αγκαλιά με τους φίλους τους μπροστά από το Κάστρο της Σταχτοπούτας.Η Gisele Bundchen γιορτάζει τα γενέθλια των παιδιών της στο Disney World

Μια άλλη λήψη απαθανάτισε μια γλυκιά αγκαλιά ανάμεσα στον Μπέντζαμιν και τη μαμά του.

«Άλλη μια χρονιά και εδώ είμαστε ξανά για να γιορτάσουμε τα γενέθλια των παιδιών! Ευχαριστώ @waltdisneyworld. Περάσαμε πολύ ωραία!», έγραψε η Ζιζέλ στη λεζάντα της ανάρτησης.

Για την έξοδο, το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret, 43 ετών, φόρεσε ένα λευκό μπλουζάκι, ένα στενό τζιν και ένα καπέλο του μπέιζμπολ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Επέδειξε την casual εμφάνισή της ενώ πόζαρε χαρούμενη στο Animal Kingdom της Disney World. 

Η Ζιζέλ μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο από μια περιήγηση σαφάρι στο πάρκο καθώς και μια φωτογραφία με το παγωτό της σε σχήμα Μίκυ Μάους.

Το ταξίδι έγινε σχεδόν μια εβδομάδα μετά τα 11α γενέθλια της Βίβιαν στις 5 Δεκεμβρίου και μέρες μετά τα 14α γενέθλια του Μπέντζαμιν στις 8 Δεκεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες, ο Μπρέιντι εθεάθη στο Μαϊάμι μαζί με την Ιρίνα  Σάικ.

 

Ο πρώην σταρ του NFL φωτογραφήθηκε να παίρνει το σούπερ μόντελ από το ξενοδοχείο της την Παρασκευή, καθώς αστέρια συγκεντρώθηκαν στην πόλη για την Art Basel.

Την προηγούμενη μέρα, το δίδυμο εθεάθη επίσης στο αποκλειστικό πάρτι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο , αν και φαινόταν να έχουν κρατήσει αποστάσεις ο ένας από τον άλλο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πένθος για τη Μαρία Λουΐζα Βούρου: “Όχι στα 58 σου χρόνια.”

Her News

Η Super Κική περιμένει μωράκι: «Θα γίνω μαμά και μάλιστα μόνη μαμά»

Her News

Ετεοκλής Παύλου: Αντικατέστησε το πρόσθετο μέλος του ποδιού του & έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα

HerNews ka