HerNews.gr
Σχέσεις

Οι συνήθειες που έχουν μόνο τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Εάν σε ρωτούσα πώς αναγνωρίζεις ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, τι θα μου απαντούσες; Ποια εικόνα σου έρχεται στο μυαλό; Δύο άνθρωποι που φιλιούνται συνέχεια χωρίς να τους νοιάζει ποιος τους κοιτάει. Δύο άνθρωποι που αγκαλιάζονται και ανταλλάσσουν κλεφτές ματιές. Δύο άνθρωποι που λάμπουν από ευτυχία.

Η ευτυχία είναι μία έννοια εντελώς σχετική. Υπάρχουν όμως συνήθειες που δείχνουν ότι ένα ζευγάρι έχει μέλλον και ότι έχει χτίσει γερά θεμέλια και οτι θα έχει μέλλον. 

Αμοιβαία ενθάρρυνση και θαυμασμό.
 Είναι απαραίτητο να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, να τον ενθαρρύνουμε σε κάθε αλλαγή και απόφαση και να μην τον κρατάμε πίσω με τη στάση μας. Ειδικά στα επαγγελματικά μας. Επίσης από τα πιο σημαντικά είναι να θαυμάζουμε τον σύντροφο μας και να τον στηρίζουμε.   

Έχουν inside jokes. 
Μία σχέση δεν είναι χαρούμενη αν δεν υπάρχει γέλιο και αν το ζευγάρι δεν έχει τα δικά του προσωπικά αστεία, το χιούμορ δένει τις σχέσεις αυτό είναι γεγονός. Οι στιγμές που σε κάνει ο άλλος να γελάς δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Εμπιστοσύνη και πίστη στο πρόσωπο του άλλου!
Πρέπει να τον εμπιστεύεστε και να τον πιστεύεις. Αν νιώθεις ότι μπορείς να στηριχτείς σε έναν άνθρωπο και να του εμπιστευτείς τα πιο σκοτεινά σου μυστικά, είσαι σε μία δυνατή και υγιή σχέση.

Νεότερα Άρθρα

Σχεδόν σχέση: Δεν σου αξίζουν τα ημίμετρα, δεν είσαι για ανθρώπους μη συναισθηματικά διαθέσιμους

HerNewskl

Καρμικές σχέσεις: Πώς θα τις αναγνωρίσετε αμέσως;

HerNewskl

Πρέπει ή δεν πρέπει να φοράμε κάλτσες στο σεξ;

Her News b