HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή Σχέσεις

Πρέπει ή δεν πρέπει να φοράμε κάλτσες στο σεξ;

Ένα ζευγάρι κάλτσες είναι ίσως αρκετό για να ανεβάσετε την ερωτική σας διάθεση και να εκτοξεύσετε την απόλαυση στο σεξ. Το ξέρατε; Είστε και εσείς από εκείνες που δεν αντέχετε το ταίρι σας να φοράει κάλτσες κατά την διάρκεια της ερωτική πράξης; Ίσως να αλλάξεις γνώμη γιατί θα σου λύσουμε την απορία του “Πρέπει ή δεν πρέπει να φοράμε κάλτσες στο σεξ”; 

Σύμφωνα με μελέτη ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Χρόνινγκεν στην Ολλανδία, τα ζευγάρια που φοράνε κάλτσες στο κρεβάτι απολαμβάνουν καλύτερη σεξουαλική ζωή και έχουν συχνότερους οργασμούς!

Από τα 14 ζευγάρια που συμμετείχαν στη μελέτη, όσα φορούσαν κάλτσες κατά τη διάρκεια του σεξ ήταν πιο πιθανό να φτάσουν στην κορύφωση από εκείνα που δεν φορούσαν.Παρατηρήθηκε ειδικά για τις γυναίκες, έφτασαν μόνο οι μισές σε οργασμό ενώ όσες φορούσαν κάλτσες το 80%!

Όπως εξήγησαν οι ερευνητές παρουσιάζοντας τα ευρήματά τους στο πλαίσιο συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Ανάπτυξης (ESHPD), τα κρύα πόδια είναι ένας απρόσμενος παράγοντας που μπορεί να χαλάσει την ερωτική διάθεση τόσο του άντρα όσο και της γυναίκας, είναι ένα πρόβλημα που μπορείς να βρεις την λύση απλά και εύκολα. Ανοίγοντας το συρτάρι για τις κάλτσες και φορώντας τες! 

Τι άλλο θα κερδίσετε αν φοράτε κάλτσες στο κρεβάτι

  • Ορισμένες γυναίκες που βρίσκονται στην περίοδο της εμμηνόπαυσης καταφέρνουν να μετριάσουν τα συμπτώματα που εκδηλώνουν φορώντας κάλτσες στο κρεβάτι, σύμφωνα με ειδικούς από την Κλινική Κλίβελαντ στο Λονδίνο. Οι κάλτσες βοηθούν να αντιμετωπιστούν οι νυχτερινές εξάψεις, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται αρκετά ο ύπνος και να ξεκουράζεστε περισσότερο!
  • Σύμφωνα με μελέτη του 2007 από το Ινστιτούτο Νευροεπιστήμης της Ολλανδίας (NIN) στην επιθεώρηση Physiology & Behaviour, όσοι φοράνε κάλτσες στο κρεβάτι καταφέρνουν να αποκοιμηθούν πιο γρήγορα χωρις να στριφογυρνούν στο κρεβάτι
  • Οι κάλτσες κατά τη διάρκεια του ύπνου βοηθούν επίσης όσους πάσχουν από το σύνδρομο Ρεϊνό καθώς αποτρέπουν το μούδιασμα και το μελάνιασμα των κάτω άκρων.

Συμπέρασμα; Αγοράστε κάλτσες για κάθε περίπτωση!

Πηγή: Mail Online

Νεότερα Άρθρα

Σύζυγος: Κάνε τα γενέθλια του ξεχωριστά

Her News

Γιατί κάποιοι άντρες αποφεύγουν να κάνουν στοματικό;

HerNewskl

5 τρόποι να κάνετε το ιεραποστολικό πιο “ενδιαφέρον”!

HerNews ka