HerNews.gr
Ελλάδα

Σόμπολος για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα: «Αν είναι έγκλημα, θα έχουμε το έγκλημα του αιώνα»

Ο κορυφαίος αστυνομικός συντάκτης, Πάνος Σόμπολος βρέθηκε καλεσμένος τη Δευτέρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την υπόθεση-θρίλερ που απασχολεί το πανελλήνιο, με τους θανάτους των τριών αδελφών από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε δυόμιση χρόνια.

«Επειδή δεν έκλαψε σημαίνει ότι είναι ένοχη; Το αν κλαίει ή όχι κάποιος δεν αποτελεί στοιχείο της έρευνας…»

«Έχω καλύψει στη μακροχρόνια δημοσιογραφική μου πορεία δεκάδες χιλιάδες εγκλήματα, δυστυχήματα, ατυχήματα διαφόρων ειδών. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν παθολογικά αίτια ή εγκληματική ενέργεια» είπε ο Πάνος Σόμπολος.

«Θα έχουμε το έγκλημα του αιώνα…» δήλωσε ο Πάνος Σόμπολος.

«Στα παθολογικά αίτια μπορεί να είναι κληρονομικότητα, μπορεί να είναι κάποια ασθένεια που δεν εντοπίστηκε. Μπορεί να είναι αμέλεια του ιατρικού προσωπικού, μπορεί να μην έγιναν κάποια πράγματα που έπρεπε να γίνουν και φυσικά η εγκληματική ενέργεια. Δεν πρέπει να βγάζουμε μόνοι μας συμπεράσματα και να λέμε αυτός είναι αθώος ή ένοχος» συμπλήρωσε ο Πάνος Σόμπολος.

«Θα πρέπει να περιμένουμε. Να μην δικάζουμε και καταδικάζουμε. Στο τραπέζι των ερευνών υπάρχουν όλα τα ενδεχόμενα που εξετάζονται με μεγάλη προσοχή από τους ειδικούς και τις Αρχές» είπε σε άλλο σημείο ο Πάνος Σόμπολος.

«Έχω πάρει συνεντεύξεις από γυναίκες που ενώ μου μιλούσαν να πηγαίνει το δάκρυ κάτω και να φωνάζουν για τον σύζυγό της που είχε χαθεί ‘βοηθήστε με να βρούμε τον σύζυγό μου’ και να κλαίει με μαύρο δάκρυ. Και αποδεικνύεται αυτή που έκλαιγε ήταν η ίδια που είχε σκοτώσει με τον εραστή της τον σύζυγό, τον είχε θάψει» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Επειδή δεν έκλαψε σημαίνει ότι είναι ένοχη; Το αν κλαίει ή όχι κάποιος δεν αποτελεί στοιχείο της έρευνας… Όχι συμπεράσματα εμείς. Αφήστε να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Αν είναι έγκλημα, θα έχουμε το έγκλημα του αιώνα» κατέληξε ο Πάνος Σόμπολος.

Νεότερα Άρθρα

Εκτός κινδύνου ο Ηλίας Μαμαλάκης: Βγήκε από την εντατική

Her News

Μάνος Δασκαλάκης- Φως στο Τούνελ: “Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ας πάω εγώ στη φυλακή μετά”

HerNewskl

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Επέστρεψε στο σπίτι του

Her News