HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Φωτεινή Παντζιά: «Η υιοθεσία είναι ένα ταξίδι που δεν ξέρεις πόσες στάσεις έχει. Σαν την εγκυμοσύνη…»

Η Φωτεινή Παντζιά μιλάει για το γιο της, που υιοθέτησε μόνη της από την Αιθιοπία, αναφέρεται στο ρατσισμό που έχει βιώσει ο 9χρονος Άγγελος και αποκαλύπτει ότι στα 55 της χρόνια είναι στη διαδικασία να υιοθετήσει ένα ακόμα παιδί από την Αφρική.

Η Φωτεινή Παντζιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για το ταξίδι της υιοθεσίας στην Ελλάδα, αλλά και το μέλλον που φαντάζεται για την οικογένειά της.

«Από μικρή έλεγα ότι θέλω να υιοθετήσω παιδί. Όταν ένιωσα ασφαλής με τον εαυτό μου, υιοθέτησα ως μονογονεϊκή οικογένεια» δηλώνει και όπως λέει είναι γεγονός πως πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να υιοθετήσουν παιδί, γιατί επιθυμούν μικρές ηλικίες. Εκείνη αποκαλύπτει πως δεν είχε κριτήριο.

«Ο γιος μου με ρώτησε αν οι μαύροι μπορούν μόνο να πουλούν πράγματα. Του έδειξα τον Ομπάμα και τον Αντετοκούνμπο», αναφέρει, και συμπληρώνει πως ο γιος της πιστεύει ότι είσαι όμορφος μόνο εάν είσαι λευκός. «Του εξηγώ πως αυτό δεν ισχύει», λέει η Φωτεινή Παντζιά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει ήδη μπει σε μια διαδικασία να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδί από την Αφρική.

«Όταν θα φύγω ο Άγγελος θα έχει αδερφούλα. Τα δυο παιδιά μου θα είναι οικογένεια», αναφέρει χαρακτηριστικά η Φωτεινή Παντζιά.

Η Φωτεινή Παντζιά γεννήθηκε στη Λαμία, ενώ στην ηλικία των πέντε ετών εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στην Αθήνα. Η επαγγελματική της σταδιοδρομία έχει ως αφετηρία τη δημοσιογραφία και το πολιτιστικό ρεπορτάζ. Στη συνέχεια, ακολουθεί ο τομέας των πωλήσεων, ο οποίος την οδηγεί στο χώρο του κρασιού. Είναι μητέρα του Άγγελου-Αμπάτου. Ζει και εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, είναι ιδιοκτήτρια δυο wine bistrot, του «By the glass» και του «Boccanegra», όπως και του all-day ιταλικού εστιατορίου «Cardinale». Από κοινού με τις υποχρεώσεις της ως επιχειρηματίας και μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας, ασχολείται εντόνως με το ζήτημα των αδέσποτων ζώων της πρωτεύουσας και την περίθαλψη αυτών.

Νεότερα Άρθρα

Δάφνη Μπόκοτα: “Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με ένα talk show”

Her News b

Βίκυ Καγιά: «Είχα πίεση για το πότε θα κάνω παιδιά»

HerNews ka

Πέτρος Φιλιππίδης: Έτοιμος να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη – «Θα μιλήσει για όλους & για όλα»

HerNews ka