HerNews.gr
Social News

Ashley Graham: Αυτός είναι ο λόγος που απείχε από τα social media

 Ashley Graham

H Ashley Graham έχει κινήσει το ενδιαφέρον των χρηστών των social media.

Η διάσημη παρουσιάστρια πήρε τη μεγάλη αποφάση να απέχει για ένα μικρό χρονικό διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλοι έμειναν έκπληκτοί και γεμάτοι απορία με αυτήν την κίνηση της Ashley Graham.

Αν και είναι πολύ ενεργή στα social media, λόγω του ερχομού των δίδυμων παιδιών της πριν ένα χρόνο έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τη δημοσιότητα. Έτσι, μετά από καιρό θέλησε να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της απουσίας της.  

Πιο συγκεκριμένα εκείνη έκανε μια τρυφερή δημοσιίευση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Στη φωτογραφία κρατάει αγκαλιά τα δύο δίδυμα αγόρια της, Malachi και Roman. Mάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά πως:

“Έμεινα εκτός Instagram και αυτοί εδώ είναι οι δύο μεγαλύτεροι λόγοι” .

Ashley Graham

Όλοι οι φίλοι της, αλλά και οι fans της έσπευσαν να σχολιάσουν αυτήν την όμορφη φωτογραφία δίνοντας της τις καλύτερες ευχές τους. Λίγη ώρα αργότερα,  δημοσίευσε και ένα αντίστοιχο story στο οποιό θήλαζε τα αγαπημένα της μωράκια.

Η Ashley Graham έχει έναν  δίχρονο γιο, τον Isaac μαζί με τον Justin Ervin και είχε γράψει ότι: 

“Ο Justin και εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που τα αγοράκια μας είναι εδώ. Γεννήθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο σπίτι και είναι χαρούμενα και υγιή. Θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να γιατρευτώ και να συνδεθώ με τον σύζυγό μου και τρία αγόρια μας, αλλά πραγματικά ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα με όλους εσάς. Με αγάπη Graham”.

Ashley Graham

Νεότερα Άρθρα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου: «Ήταν μια ωραία εμπειρία, όσο κράτησε»

HerNews ka

Χριστίνα Μπόμπα: Η χρόνια προσπάθεια να αποκτήσει παιδί

Her News b

Μαίρη Συνατσάκη: «Χαζεύω κάποια accounts και μπαίνω στη σύγκριση ότι εγώ δεν “αντέχω” να τα κάνω όλα με το μωρό»

HerNews ka