HerNews.gr
Ελλάδα

Δημήτρης Κοντομηνάς: Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία

kontominas

Τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά αποχαιρέτησαν σήμερα φίλοι και συγγενείς, μέσα σε κλίμα συγκίνησης..

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε χθες στο αγαπημένο νησί του επιχειρηματία, στην Ύδρα, ενώ πριν από λίγο έγινε και η ταφή του στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών. 

Όπως αναφέρθηκε, η ταφή έγινε στην Αθήνα στις 9:00 , στον οικογενειακό τάφο που υπάρχει στο Α’ νεκροταφείο. Η ταφή του μαζί με τους γονείς του, που τους είχε ιδιαίτερη αδυναμία, ήταν η τελευταία επιθυμία του επιχειρηματία. Ενώ η ύδρα, που επιλέχθηκε για την τέλεση της εξόδιος ακολουθίας, αποτελούσε τον “αγαπημένο καταφύγιο” του επιχειρηματία. 

kontominas

Το κλίμα που επικρατούσε στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών μετέδωσε η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα μέσω της εκπομπής Happy Day στον Alpha.

 

Στην τελευταία κατοικία του Δημήτρη Κοντομηνά κατέφθασε ο στενός κύκλος του επιχειρηματία, απαρτιζόμενος από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.Όλοι ήταν βαθύτατα συγκινημένοι. 

Η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά , Κίττυ,  δήλωσε πως δεν πρόλαβε να του πει όσα ήθελε. Ταυτόχρονα το στεφάνι της, που έγραφε πάνω ” Αδελφέ μου ,θα σ’αγαπώ για πάντα” συγκίνησε τους παρεβρισκόμενους. 

kontominas

Σύμφωνα με όσα κατέγραψε η δημοσιογράφος του Alpha , Βιβή Μπουγιούρα, ο κόσμος που βρισκόταν πάντα δίπλα στον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, επιβεβαίωνε πως οι 3 μεγάλες του αγάπες ήταν η οικογένεια του, η Interamerican και ο Alpha. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ,που μετέδωσε την τελετή ταφής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, και ο συνεργάτης της Δήμος Βερύκιος, αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Κοντομηνά με την φράση “Γεια σου, Πρόεδρε” 

Ο επιχειρηματίας, απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης σε ηλικία 83 ετών. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες. Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και πολύ καιρό.

 

Νεότερα Άρθρα

Λευτέρης Πετρούνιας: Μας κάνει ξανά υπερήφανους!

Her News b

Κίνηση στους δρόμους της Αττικής και ταλαιπωρία λόγω της έντονης βροχής

Her News

Σωτήρης Τσιόδρας: αντιεπιστημονικές ανοησίες, ενώ δεν έχουν ιδέα πώς γίνεται η σύγκριση των δεδομένων”

Her News b