HerNews.gr
Beauty

Money Piece Highlights: Η τεχνική που αναδεικνύει τον τόνο της επιδερμίδας σου

Money Piece Highlights

Η νέα σεζόν ξεκινάει και τι καλύτερο από μια αλλαγή που θα ανανεώσει τα μαλλιά σου με τα Money Piece Highlights να σου δίνουν τη λύση! Το 2024 θα σε βρει πιο όμορφη από ποτέ!

Τα μαλλιά είναι αναμφισβήτητα ο ιδανικός καμβάς για αυτή την αλλαγή και τα new hair trends που έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους μας δίνουν την έμπνευση που χρειαζόμαστε!

Όντας αρκετά ταλαιπωρημένα από το καλοκαίρι που πέρασε, χρειάζονται μια αλλαγή που θα τους δώσει πίσω την χαμένη τους λάμψη. Η νέα τάση του φετινού φθινοπώρου υπόσχεται ακριβώς αυτό και ακούει στο όνομα money piece highlights!

Money Piece Highlights

Τί είναι το money piece highlights;

Πρόκειται για αυτό που υπονοεί το όνομα, τα γνωστά σε όλους μας highlights, τα οποία όμως εφαρμόζουμε μόνο στα μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπο.

Έτσι χαρίζουν πολύ φως και λάμψη στα χαρακτηριστικά του προσώπου, χάρη στην έντονη αντίθεση που κάνουν με το φυσικό χρώμα. Όλες οι πιο stylish celebrities τα υιοθετούν χωρίς δευτέρες σκέψεις! Είναι ξεκάθαρο το αγαπημένο τους.

 

Πρόκειται για ένα αγαπημένο trend που πραγματοποιείται χωρίς να επέμβουμε στο φυσικό μας χρώμα. Αυτό το καθιστά εύκολο στην εφαρμογή του και επομένως ιδιαίτερα δημοφιλές! Επιπλέον μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα μαλλιά. Είτε έχεις σκούρα, είτε καστανά, είτε ξανθά, τα money piece highlights είναι η αλλαγή που έψαχνες.

Το καλοκαίρι δε, είναι η τέλεια ευκαιρία για ριζικές αλλάγες. Μη νομίζεις πως είναι δα και τόσο μακριά. Λίγοι μήνες έμειναν.

 

Η τεχνική των Money Piece Highlights ταιριάζουν απολυτα με τα bangs, αλλά και με το διαχρονικό και αγαπημένο μας balayage. Ωστόσο, μπορούν να αναδειχτούν και μέσω άλλων τεχνικών.

Ποιες είναι αυτες; H Sandra Bullock υποστηρίζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο αυτην την τεχνική, με μία δόση Old Hollywood hairstyle. Η εμφάνιση της είχε μείνει αξέχαστη.

Money Piece Highlights

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Μας έδειξε τον τρόπο που εφαρμόζει το άρωμα της!

HerNewskl

Sassy water : Το νέο trend αφεψήματος , με βάση το νερό!

Her News b

Face Oils: Τι είναι και τι προσφέρουν στην επιδερμίδα σου;

Her News