HerNews.gr
Social News

Σοφία Αλατζά: Η τρυφερή ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της – «Μαζί σου ξανά γεννήθηκα»

Η Σοφία Αλατζά βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, καθώς στις 9/1 έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Μάνο Χατζάκη, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η παρουσιάστρια του Mega που πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο πριν από μερικές ημέρες, πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς βρίσκεται στο σπίτι της με την οικογένειά της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 15/1 η Σοφία Αλατζά έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη νεογέννητη κορούλα της, όπου θέλησε να ευχαριστήσει τις νοσηλεύτριες και όλο το προσωπικό της κλινικής λέγοντας μάλιστα πως δεν θα τους ξεχάσει ποτέ.

Η ανάρτηση της Σοφίας Αλατζά

«Μαζί σου ξαναγεννήθηκα θησαυρέ μου! Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα!
 Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το μαιευτήριο @mitera.gr , όλο το προσωπικό της μαιευτικής κλινικής και τους τραπεζοκόμους για την φροντίδα, την καθοδήγηση και την αγάπη που μας έδωσαν στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας.

Νιώθω τυχερή και ευγνώμων που έζησα με αυτόν τον τρόπο αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, που ομολογουμένως είχε αρκετές δυσκολίες. Όλες οι μαίες με έκαναν να νιώσω ασφάλεια από την πρώτη στιγμή και με τόση στοργή ήταν στο πλευρό μου σε όλα. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ».

Σοφία Αλατζά: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά – Η φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έγκυος η Ashley Tisdale: Περιμένει το δεύτερο παιδί της

HerNews ka

Καίτη Γαρμπή: «Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ εμένα και της Έλλης Κοκκίνου»

Her News b

Ο Brad Pitt κατέθεσε μήνυση κατά της Angelina Jolie

HerNewskl