HerNews.gr
Social News

Instagram: Γιατί να βάλεις hashtag!

 Μάλιστα, μπορείς να βάλεις πάρα πολλά hashtag, ας πούμε όσα βάζεις και σε μία ανάρτησή σου, και να μη φαίνεται περίεργο, αλλά να βλέπουμε τη φωτογραφία που έχεις ανεβάσει. χρήστης μπορεί να προσθέτει hashtags στις δημοσιεύσεις του και να πατά σε hashtags για να βλέπει συγκεκριμένες δημοσιεύσεις άλλων χρηστών.

Με λίγα λόγια, η προσθήκη hashtags στα Stories είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσεις την επισκεψιμότητα και να σε ανακαλύψουν νέοι πιθανοί ακόλουθοι αλλά και να αλληλεπιδράσεις μαζί τους.  

Την ίδια στιγμή τα πιο κατάλληλα είναι περίπου 7 hashtags για κάθε post. Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει πως το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς 9 με 11 hashtags σε κάθε post. 

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία, το να βάλεις διάφορα hashtags που αντιπροσωπεύουν αυτό που δείχνεις, το να προσθέσεις την τοποθεσία & το να κάνεις tag φίλους ή ό,τι άλλο θες, αυτόματα προωθεί τη φωτογραφία σου σε τόσα μέρη που ο κάθε χρήστης παγκοσμίως μπορεί τυχαία να πέσει πάνω της αν κάνει το αντίστοιχο seach.

Μπορείτε να εντοπίσετε ένα hashtag με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή βλέποντας το σε κάποια δημοσίευση φίλου ή να το αναζητήσετε ή να ενημερωθείτε από sites που η δουλειά τους είναι αυτή.

Μάλιστα, μπορείς να βάλεις πάρα πολλά hashtag, ας πούμε όσα βάζεις και σε μία ανάρτησή σου, και να μη φαίνεται περίεργο, αλλά να βλέπουμε τη φωτογραφία που έχεις ανεβάσει.

 

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: “Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα το αληθινό, πώς να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα”

HerNewskl

Θετικός στον κορονοϊό ο μετεωρολόγος και βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος

Her News

Αναστάσης Ροΐλος: «Δεν με καταλαβαίνουν στον δρόμο με τα μούσια»

Her News b