HerNews.gr
Ελλάδα

Κίττυ Αλεξανδράτου για τον αδελφό της Δημήτρη Κοντομηνά: «Είχα να τον δω δυόμισι χρόνια»

kontominas

Κίττυ Αλεξανδράτου για τον αδελφό της Δημήτρη Κοντομηνά: «Είχα να τον δω δυόμισι χρόνια». Μια δήλωση που έγινε χθες σε τρισάγιο όπου και τελέστηκε για τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. 

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.  Φίλοι και συνάδελφοι εξέφρασαν την λύπη τους μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα Social Media. Η απόφαση της οικογένειάς του  να κάνει την κηδεία του σε πολύ στενό κύκλο, προκάλεσε αντιδράσεις. Αυτό είχε  αποτέλεσμα να γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης ξεχωριστό μνημόσυνο στο Α΄Νεκροταφείο. Εκεί ήταν και η αδελφή του, Κίττυ Αλεξανδράτου.

κοντομηνας

«Σήμερα αισθάνομαι πολύ ωραία γιατί θα είναι ευχαριστημένη η ψυχούλα του. Δυόμισι χρόνια είχα να τον δω. Τι να πω; Ήταν άξιος άνθρωπος. Πολύ άξιος», είπε η Κίττυ Αλεξανδράτους στους δημοσιογράφους.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Καίσαρης, στενός φίλος του Δημήτρη Κοντομηνά, δήλωσε τα εξής: «Λίγοι ήρθαν. Ο Δημήτρης σε όλους τους ανθρώπους είχε κάνει καλό. Δεν είχε κάνει σε κανέναν κακό. Έφυγε μόνος του. Δεν θα ήθελε κανείς να φύγει έτσι όπως έφυγε ο Δημήτρης».

Νεότερα Άρθρα

Θρίλερ στην Ηλεία: Νεκρός 68χρονος επιχειρηματίας με χτυπήματα στο κεφάλι

Her News b

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού -Πού θα ρίξει καταιγίδες και χαλάζι

Her News b

Επίδομα θέρμανσης: Τον Δεκέμβριο οι πληρωμές στους δικαιούχους

Her News