HerNews.gr
Social News

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Μετά το θάνατο της μαμάς μου άλλαξα. Mου λείπει αυτή η Ζεν»

H Ζενεβιέβ Μαζαρί προέβη σε μια εξομολόγηση σχετικά με τον θάνατο της μητέρας της και της στάσης της στην ζωή. Τι άλλαξε από τότε; Πως αντιμετωπίζει τα πράγματα; Η συνέντευξη δόθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο late night του Ant1 “The 2night Show”

«από το 2007 που έχασα την μαμά μου πηγαίνω σε ψυχολόγο. Έχασα τον κόσμο μου, η μαμά μου δεν ήταν απλώς μαμά μου. Ήταν η κολλητή μου και δεν είχα την ανάγκη να έχω φίλες, επειδή είμαι και πάρα πολύ περίεργος άνθρωπος, πολύ κλειστός. Ήταν ο κόσμος μου όλος και ταλαιπωρήθηκα».

«Μετά τον θάνατο της μαμάς μου ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι άλλαξα. Δηλαδή ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Ζεν πριν από τον θάνατο της μαμάς μου και η Ζεν μετά από τον θάνατο της μαμάς μου είναι δυο διαφορετικοί άνθρωποι. Δηλαδή μου λείπει αυτή η Ζεν. Δεν θα γυρίσει πίσω, δεν μπορεί να γυρίσει».

«Εκείνη η Ζεν δεν είχε τον φόβο του θανάτου, δεν φοβόμουν τίποτα και υπήρχε μια άγνοια κινδύνου. Μου λείπει εκείνο το κορίτσι σήμερα» συμπλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Νεότερα Άρθρα

Τάμτα- MAD VMA: “Δε θα μοιραστώ ξανά το stage με ανθρώπους που επιδεικνύουν ή υποκινούν βίαιες συμπεριφορές”

HerNewskl

Τριαντάφυλλος: “Δεν μπορώ να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας”

Her News b

«Είμαστε ακόμα μαζί» -Tζένιφερ Λόπεζ & Αλεξ Ροντρίγκεζ

Her News b