HerNews.gr
Social News

Ορφέας Αυγουστίδης: “Στην αρχή μου είχαν προτείνει τον ρόλο του Μαθιού”

αυγουστιδης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ορφέας Αυγουστίδης στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή της ίδιας “Super Κατερίνα”. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις εξελίξεις στη σειρά  του Alpha “Σασμός”

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον ηθοποιό για το πως αποφάσισε να δεχθεί τον ρόλο του Αστέρη, και έτσι ο Ορφέας Αυγουστίδης προέβει σε μια αποκάλυψη 

“Στην αρχή, αρκετούς μήνες πριν τη σειρά, η σύνθεση ήταν διαφορετική. Ο Αστέρης και το ζευγάρι ήταν πολύ μικρότεροι. Μου είχαν προτείνει τον ρόλο του Μαθιού. Άλλο πράγμα! Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί να μην είναι ο Δημήτρης Λάλος” ανέφερε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Έδωσε μάλιστα και ένα spoiler για το μέλλον της σειράς..

“ο Αστέρης δεν θέλει να πει την αλήθεια για τον φόνο του Πετρή. Έχει πάρει μια απόφαση γιατί έχει πολλές ενοχές και είναι ο μόνος τρόπος για να ξορκίσει όλο αυτό το κακό και να μπορέσει να παραμένει πιστός στην αγάπη που έχει για την Αργυρώ. Επειδή είναι άνθρωπος όμως ένα κόμμάτι μέσα του θέλει να ελευθερωθεί. Θα ήθελε να μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω, επειδή δεν μπορεί όμως, υπάρχει κάτι μέσα του που θα ανακουφιστεί αν ειπωθεί η αλήθεια από κάποιον άλλον [….] Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωσή του Αστέρη αν συμβεί, γιατί θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη σύγκρουση μέσα της” είπε για την συνέχεια της σειράς ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης..

Θα είναι άραγε μαζί ο Αστέρης με την Αργυρώ στο τέλος;

“Εγώ πιστεύω ότι ό,τι και αν συμβεί, αυτοί οι άνθρωποι με κάποιο τρόπο θα είναι μαζί. Αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει να είναι μαζί. Μπορεί κάτι να τους συνδέει πολύ έντονα,χωρίς να βρίσκονται μαζί ερωτικά. Αλλά να έχει αφήσει ο ένας στον άλλον το αποτύπωμα του. Ακόμα και αν δεν έχουν happy end, πιστεύω κάποια ένωση θα έρθει..” είπε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης 

Νεότερα Άρθρα

Instagram: Τips για τέλειες φωτογραφίες

Her News

Έλενα Κρεμλίδου για revenge porn: «Η πρώτη σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο»

Her News

Βαλέρια Κουρούπη: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης ερχόταν στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του»

Her News