HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Η Χαμένη Πόλη: Η Sandra Bullock και ο Channing Tatum πρωταγωνιστούν στην πιο ξεκαρδιστική κωμωδία (τρέιλερ)

η χαμενη πολη

Μια συγγραφέας μυθοπλασίας. Ένας άνδρας που ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστή των βιβλίων της και ένας δισεκατομμυριούχος που θέλει να φτάσει στη Χαμένη Πόλη. Θα τα καταφέρουν όλοι μαζί να φτάσουν εκεί όπου κρύβεται ο θησαυρός;

Η ταινία Η Χαμένη Πόλη είναι η ξεκαρδιστική κωμωδία που έλειπε από τους κινηματογράφους. Με πρωταγωνιστές τη Sandra Bullock και τον Channing Tatum, υπόσχεται πολύ γέλιο και περιπέτεια, με ευτράπελα και ανατροπές. Εμφάνιση έκπληξη; Ο Brad Pitt, ως σωτήρας της συγγραφέως.

η χαμενη πολη

Ποια είναι η υπόθεση του έργου;

Η εξαιρετική, μα μοναχική συγγραφέας Λορέτα Σέιτζ (Σάντρα Μπούλοκ) έχει αφιερώσει την καριέρα της γράφοντας ρομαντικές περιπέτειες σε εξωτικά μέρη με πρωταγωνιστή το πανέμορφο μοντέλο Άλαν (Τσάνινγκ Τέιτουμ), ο οποίος ερμηνεύει τον χαρακτήρα του «Ντάς». Στη διάρκεια ενός προωθητικού ταξιδιού συνοδεία του Άλαν, η Λορέτα θα πέσει θύμα απαγωγής από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ο οποίος ελπίζει πως μπορεί να τον οδηγήσει στον θησαυρό της χαμένης αρχαίας πόλης του τελευταίου μυθιστορήματός της. Ο Άλαν, θέλοντας να αποδείξει τον ηρωισμό του και στην πραγματική ζωή, θα αναλάβει να την απελευθερώσει. Ωθούμενο σε μια επική περιπέτεια στη ζούγκλα, το αναπάντεχο δίδυμο θα χρειαστεί να συνεργαστεί προκειμένου να σώσει τον αρχαίο θησαυρό, προτού χαθεί για πάντα.

η χαμενη πολη

Η Χαμένη Πόλη είναι και επίσημα στις οθόνες μας. Και ενώ οι πρωταγωνιστές μας, ένας ένας, τα τελευταία χρόνια μας είχαν συνηθίσει σε διαφορετικά είδη ταινιών, επιστρέφουν στην παλιά αίγλη τους που γίνεται το σημερινό ασύλληπτο χιούμορ τους μέσα σε μια κωμωδία που αναδεικνύει κάθε μια πτυχή της υποκριτικής τους δεινότητας. Τροπικά σκηνικά, μια ζούγκλα που δεν ξέρει τι την περιμένει και αναπάντεχες εξελίξεις που κρατούν τα μάτια των θεατών προσηλωμένα καθ΄ όλη τη διάρκεια της ταινίας.

Η ταινία Η Χαμένη Πόλη κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 24/3/22, από την Odeon.

Ας δούμε το τρέιλερ.

 

Νεότερα Άρθρα

H νέα σειρά Pokemon έρχεται στο Netflix

Her News

«American Horror Story: Delicate»: Δείτε την Kim Kardashian να φιλιέται με την Emma Roberts

HerNews ka

Η ‘’Art Place – Kyriakos Petalidis’’ παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση του Finch of Athens (Ανδρέας Finch) με τίτλο: «Finchperience»

Her News