HerNews.gr
Social News

Instagram: Τips για τέλειες φωτογραφίες

Και ποιά δεν θέλει να βγάλει ωραίες φωτογραφίες στo instagram. Εμείς παρακάτω σου δίνουμε τα καλύτερα tips που θα σε βοηθήσουν. Ξεκινάμε λοιπόν;

Καταρχάς, βγάζε σταθερές φωτογραφίες. Ειδικά, όταν βγάζεις φωτογραφίες το βράδυ. Φρόντισε να ακουμπάς κάπου πριν πατήσεις το «κλικ». Επίσης, Δοκίμασε νέα πράγματα στις φωτογραφίες. Νέα φίλτρα, νέα features, νέες γωνίες. Γενικά, «σπάσε» τους κανόνες, φτιάξε το δικό σου στυλ.  

Και φυσικά μην ξεχνάς το πιο σημαντικό από όλα. Αναζήτησε το φυσικό φως. Το φως και ο τρόπος με τον οποίο το διαχειρίζεσαι κατά τη λήψη της φωτογραφίας είναι σημαντικός σύμμαχος για το τελικό αποτέλεσμα. Απόφυγε το flash και προτίμησε τις φυσικές πηγές φωτός. Θα βγουν καλύτερες οι φωτογραφίες. 

textΤέλος, μην ξεχνάς να είσαι δημιουργικός. Ο κόσμος του instagram, σήμερα,  θέλει δημιουργικότητα και φαντασία. Είναι τόσες οι επιρροές και οι τάσεις, που εύκολα μπαίνει κανείς στην «παγίδα» της αναπαραγωγής. Μείνε μακριά από το κλισέ και δημιούργησε τις δικές σου εικόνες, που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα και το πνεύμα σου! Σπάσε τους κανόνες. Έβγαλες μια ωραία φωτογραφία. Βγάλε κι άλλες. Πολλές! Όχι απαραίτητα ίδιες. Πειραματίσου, δοκίμασε, παίξε, διασκέδασέ το. Αυτό είναι το όλο νόημα εξάλλου. Κάντο με κέφι. Μόνο με αυτό, μόνο με το κέφι είμαστε καλές με ότι καταπιανόμαστε.

Και μην ξεχνάς: Οι αυθόρμητες φωτογραφίες είναι οι καλύτερες. Αυτές που δεν ξέρεις καν ότι σε τραβάνε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τέλος στο swipe up!

Her News

Μαντόνα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδελφό της – «Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τους ορίζοντες»

Her News

Τσιμιτσέλης για Γερονικολού: Είναι ο άνθρωπός μου, με ανέχεται

Her News