HerNews.gr
Social News

Sarah Jessica Parker: Οι ευχές από τους συμπρωταγωνιστές της για τα γενέθλιά της

H Sarah Jessica Parker είχε  τα γενέθλιά της.

Sarah Jessica Parker

Η αγαπημένη μας ηθοποιός, γνωστή σε όλες μας ως Carrie Bradshaw έκλεισε τα 57. Mε αφορμή αυτό, οι συμπρωταγωνιστές της από τη σειρά “And Just Like That” θέλησαν να δώσουν στην Sarah Jessica Parker τις ξεχωριστές ευχές τους.

Sarah Jessica Parker

Εκείνη  πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύζυγό της, Matthew Broderick, στη παραγωγή του Broadway ‘Plaza Suite’  και ευχαρίστησε ανήμερα των γενεθλίων της τους ακόλουθους της στα social media με μια δοημοσίευση μέσω ενός Instagram story. Έτσι εκείνη έγραψε χαρακτηριστικά πως:

“Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τις ευγενικές και καλές σκέψεις σας αλλά και τα λουλούδια που στείλατε στο θέατρο. Νιώθω πολύ τυχερή”.

Από την άλλη πλευρά, η ηθοποιός  Cynthia Nixon δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τοSex and the City του 2008, ενώ έγραψε ότι:

“Παλιά μου φίλη, τιμώ και θαυμάζω πολύ τη γυναίκα που είσαι. Πάντα το έκανα και πάντα θα το κάνω. Χρόνια πολλά και πολλά ακόμα να έρθουν”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon)

Επίσης, ο Ο Mario Cantone δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη Carrie Bradshaw και της ευχήθηκε ότι  “χρόνια Πολλά. Πόσο τυχερό αγόρι είμαι που σε έχω γνωρίσει, έχω δουλέψει μαζί σου και έγινα μέρος της μεγαλοπρέπειάς σου. Σε λατρεύω. Σου στέλνω όλη μου την αγάπη στο θέατρο και στη ζωή. Εδώ τραγουδάμε το We Got Magic To Do”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Cantone (@macantone)

Νεότερα Άρθρα

Στον Πόρο βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Her News b

Δημήτρης Κοργιαλάς: “Επί καθημερινής βάσεως, με έλεγαν ομοφυλόφιλο”

Her News b

Πάρις Χίλτον: Οι σπάνιες φωτογραφίες του γιού της για τα πρώτα του γενέθλια

HerNews ka