HerNews.gr
Beauty

Ποια είναι τα ιδανικά χρώματα σκιών για τα καστανά μάτια;

brown eyes

Υπάρχει ένας μύθος σχετικά με τα καστανά μάτια και το μακιγιάζ ματιών που θέλει λίγα χρώματα να δείχνουν αρμονικά σε αυτά. Κι όμως, είναι απλά ένας μύθος..

Η χρωματική παλέτα που προσφέρεται είναι τεράστια. Άλλωστε το καφέ είναι ένα ουδέτερο χρώμα και στην πραγματικότητα ταιριάζει με τα όλα τα υπόλοιπα. Λαμβάνοντας υπόψη τα φετινά trends του μακιγιάζ -μεταλλικά Smokey eyes, έντονο αϊλάινερ και ντίσκο μάτια αλά Euphoria-, νά ποιες είναι οι ιδανικές σκιές για τέλεια καστανά μάτια:

Bronze σκιά

Η πιο ασφαλής επιλογή για καστανές. Μια ιριδίζουσα, φουτουριστική σκιά στο χρώμα της σκουριάς ή του χαλκού ή μπρονζέ δίνει λάμψη και βάθος στο βλέμμα και δημιουργεί μια απροσδόκητα όμορφη αίσθηση. Αν είστε πιο τολμηρές, δοκιμάστε μια αμιγώς χρυσή απόχρωση.

eyeshadow

Ροζ παστέλ σκιά

Πολύ συχνά οι διασημότεροι makeup artists προτιμούν ροζ παστέλ χρώματα για τα καστανά μάτια, μιας και η αντίθεση είναι εντυπωσιακή. Γλυκαίνουν το βλέμμα και σίγουρα κάνουν το χρώμα των ματιών να ξεχωρίζει.

Μωβ σκιά 

Το μωβ ταιριάζει τρελά με το καφέ. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα απαλό λιλά μέχρι ένα μωβ μελιτζανί. Το μωβ έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με το λευκό του βολβού με εντυπωσιακά, καθηλωτικά και φωτεινά αποτελέσματα. 

eyeshadow

90s Πράσινη & Μπλε σκιά

Αν έχετε σκούρα καφέ μάτια, ας πούμε στο χρώμα της σοκολάτας, συνίσταται ένα πράσινο σμαραγδί ή ένα σκούρο navy μπλε. Αν είναι πιο ανοιχτόχρωμα, παίζουμε με το ευγενικό πράσινο της μέντας. Σε αυτή την περίπτωση η πούδρα πρέπει να είναι ουδέτερη μπεζ και το κραγιόν nude, ώστε να προτάσσεται το πράσινο χρώμα.

Προσοχή! 

Μπορεί αυτές οι σκιές να ταιριάζουν ιδανικά με τα καστανά μάτια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να γίνουν όλοι οι συνδυασμοί και με τα κραγιόν. Όταν επιλέγουμε μια σκιά σε pop χρώμα (π.χ ροζ/μωβ/πράσινο) θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην απόχρωση του κραγιόν. Η πιο safe επιλογή όταν χρησιμοποιούμε τέτοιες αποχρώσεις είναι τα nude κραγιόν ή τα gloss που δεν έχουν χρώμα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Feather Brows: Aποκτήστε ανοδική όψη στα φρύδια σας!

HerNewskl

Christina Aguilera: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

HerNewskl

Lip Gloss Μανικιούρ: To nail trend που έχει λατρέχει το red carpet

HerNewskl