HerNews.gr
Διεθνή

Jada Pinkett Smith: “Μια μέρα ήμουν στο ντους και βρέθηκα με μια τούφα μαλλιών στα χέρια μου”

Jada Pinkett Smith

Η Jada Pinkett Smith τράβηξε τα βλέμματα πάνω της στα Oscars 2022 λόγω της κίνησης του συζύγου της Will Smith στον Chris Rock.

Jada Pinkett Smith

O Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock λόγω των σχολίων που έκανε για το ξυρισμένο κεγάλι της γυναίκας του. Δεν είναι λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που αντέδρασαν είτε θετικά είτε αρνητικά σε αυτήν την πράξη. 

Η Jada Pinkett Smith έχει διαγνωστεί με αλωπεκία και είναι ευρως γνωστό τα τελευταία χρόνια/ Η ίδια είχε μιλήσει το 2018 ανοιχτά για το θέμα που έχει σε μια συνέντευξη της. Πιο συγκεκριμένα είχε απαντήσει στις ερωτήσειςσχετικά με το γιατί φοράει τουρμπάνια. Εκείνη είχε απαντήσει χαρακτηριστικά πως:

Πολλοί με ρωτούν γιατί φοράω τουρμπάνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το κάνω. Μια μέρα ήμουν στο ντους και βρέθηκα με μια τούφα μαλλιών στα χέρια μου και ήμουν σε φάση: “Θεέ μου, θα μείνω φαλακρή;”. Ήταν μια από εκείνες τις φορές στη ζωή μου που κυριολεκτικά έτρεμα από φόβο. Γι’ αυτό έκοψα τα μαλλιά μου και συνεχίζω να τα κόβω”.

Jada Pinkett Smith

Πριν τρία χρόνια μάλιστα είχε γράψει πως “σε αυτή τη φάση, μπορώ πλέον και γελάω. Ξέρετε όλοι ότι αγωνίζομαι ενάντια στην αλωπεκία. Ξαφνικά, μια μέρα, δείτε αυτή τη γραμμή: Εμφανίστηκε από το πουθενά και θα είναι πιο δύσκολο να την κρύβω. Σκέφτηκα λοιπόν να το μοιραστώ μαζί σας για να μην κάνετε ερωτήσεις”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύα Καϊλή: Ολοκληρώθηκε η ακρόασή της στο Δικαστικό Μέγαρο Βρυξελλών – Το απόγευμα η απόφαση για την παραμονή της ή όχι στη φυλακή

HerNews ka

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Μαλώνουν στο κόκκινο χαλί & αμέσως μετά ανταλλάσσουν φιλιά για να βγουν φωτογραφίες

HerNews ka

Εξέλιξη σοκ: Και ο βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο για επέμβαση προστάτη

HerNews ka