HerNews.gr
Social News

Facebook: Tips για να αυξήσετε τα Likes

Ο αριθμός των Likes είναι ο πιο απλός τρόπος για να μετρήσουμε την απήχηση που είχε μια δημοσίευσή μας και, όσο κι αν κάποιοι το αρνούνται, πάντα κοιτάνε πόσα Likes έπιασε αυτό που πρόσφατα έγραψαν. Aπό πολύ νωρίς στην ιστορία του Facebook, ψάχνουμε ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά μιας δημοσίευσης που προσελκύουν το μέγιστο αριθμό από Likes.

Καταρχάς η εικόνα είναι ο βασιλιάς για αυτό χρησιμοποιήστε εικόνες.
Οι άνθρωποι από τη φύση τους είναι οπτικά προσανατολισμένοι. Έτσι πάντοτε οι εντυπωσιακές εικόνες είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κερδίσουμε την προσοχή τους και το ενδιαφέρον τους.

Να είστε συνεπής με το κοινό σας. 
Ένας καλός λόγος για να δημοσιεύετε τακτικά είναι ότι αν δεν το κάνετε, δε θα υπάρχει δράση για το κοινό σας, άρα δε θα υπάρξει ανάπτυξη του κοινού σας. Φτάνει να μην περάσετε στο άλλο άκρο και το παρακάνετε. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μαγικός αριθμός των αναρτήσεων που πρέπει να γίνονται και πόσο συχνά. Αλλά ένας καλός κανόνας είναι να δημοσιεύσετε μία φορά την ημέρα καλό και ποιοτικό περιεχόμενο.

Κακά τα ψέματα δημιουργήστε διαφημίσεις και ανεβάστε την απήχηση. 
Οι διαφημίσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τα Facebook Likes. Μάλιστα, μπορείτε να εστιάσετε σε συγκεκριμένο κόσμο και με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα, ώστε να στοχεύσετε ακριβώς το κοινό που σας ενδιαφέρει. Πειραματιστείτε με διαφορετικούς τύπους διαφημίσεων για να δείτε τι είναι καλύτερο για την εταιρεία σας. Και βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες του Facebook να κάνουν Like απευθείας από τη διαφήμιση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το Χριστουγεννιάτικο throwback με τα αδέλφια του

Her News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το βίντεο από το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Ιερά Οδό – «Ξαφνικά ένα μεγάλο μπαμ»

Her News

Δούκισσα Νομικού: Η ανάρτηση με τα παιδιά της λίγο πριν ξεκινήσει το σχολείο

Her News